Cirpiti la drum

joi, 23 septembrie 2010, 22:03
2 MIN
 Cirpiti la drum

Delegatia CSMU Politehnica Iasi a plecat ieri spre Oradea, acolo unde simbata va intilni pe FC Bihor, in etapa a V-a a ligii secunde de fotbal. Deoarece startul deplasarii s-a intirziat ieri, din motive organizatorice, antrenorul Ionut Popa, care a facut jonctiunea cu echipa in localitatea in care se va disputa meciul, a fost silit sa anuleze antrenamentul pe care-l programase in cursul serii de ieri. In aceste conditii, iesenii se vor antrena pe malurile Crisului doar in aceasta dimineata.

Devenite obisnuite in acest start de sezon, problemele de lot ale iesenilor ramin la cote ridicate si pentru partida de simbata. Ciprian Manea si Marian Tanasa, care lasasera sa se inteleaga ca ar putea reveni in Copou, nu au mai dat nici un semn de viata din Iran, iar Panc, Tincu si Tene sint suspendati in urma cartonaselor rosii primite in etapele anterioare. In atare conditii, Popa va fi silit sa apeleze iarasi la improvizatii pentru a alcatui o formula de joc competitiva.

Acest lucru nu-l sperie insa pe presedintele clubului, Grigore Sichitiu, care spera ca Poli sa cistige la Oradea. "Musumbu a sosit aseara in Iasi iar Joao Paolo Oliveira va veni luni. Sper ca acesti doi jucatori sa aduca plusul de care lotul are nevoie. Pina la integrarea lor, avem insa nevoie sa nu mai risipim puncte, pentru a nu pierde contactul cu fruntea clasamentului. Personal, mi-as dori sa recuperam la Oradea punctele pierdute acasa cu Slatina, o echipa care a demonstrat in Cupa, cu Vasluiul, ca nu este asa de slaba cum spuneau unii" a declarat seful executivului iesean.

Comentarii