Cu lupa pe tricolori

duminică, 25 martie 2001, 23:00
2 MIN
 Cu lupa pe tricolori

Stelea (6) – nu i se pot imputa golurile primite. A fost sigur chiar cu pretul unor iesiri riscante; nu a aratat rugina ce se lasa inevitabil peste portarii care nu apara la echipele de club.
Radoi (5) – intr-un peisaj defensiv derizoriu, a fost cel mai bun fundas tricolor; pina la certitudine, mai va. Del Piero s-a desprins de citeva ori foarte lejer de el, la fel si Inazghi in rarele momente cind virfurile italienilor au schimbat posturile.
Filipescu (4,5) – nu a intrat bine in pielea liberoului, diferenta intre jocul lui si al lui Gica Popescu fiind imensa. Restantier la dublaj si chiar plasament.
Prodan (4) – cu gindul la lirele englezesti, a fost, poate, cel mai slab jucator al nostru, fiind depasit la toate capitolele.
Contra (6) – foarte activ in prima repriza, a avut de suportat dupa pauza handicapul alunecarii jocului tricolorilor aproape exclusiv pe banda stinga; a aratat tupeu si spirit de sacrificiu, atit in atac cit si in aparare.
Gilca (5) – a inceput bine, insa s-a stins repede, imprecizia paselor si lipsa interceptiilor la mijlocul terenului simitindu-se enorm in economia jocului.
Codrea (5,5) – a muncit mult, insa distanta de la serie B la serie A a fost evidenta in jocul lui.
D. Munteanu (5,5) – instabilitatea statutului sau la echipa de club, s-a simtit, jocul lui pierzindu-si din precizia cu care ne-a obisnuit; totusi, experienta sa a fost utila in citeva momente, in care a mai incercat sa ordoneze o linie mediana ce nu-si gasea liderul.
A. Ilie (5) – plasat in spatele virfurilor, a avut libertate deplina pe teren insa, cu exceptia unor rare artificii tehnice, nu a iesit cu nimic in evidenta. Lipsa jocurilor s-a simtit nu atit in precaritatea conditiei fizice ci, mai mult, in lipsa ideilor de joc.
M. Niculae (5) – s-a zbatut mult, insa fara rezultate concrete. La nivelul echipei nationale este inca la stadiul de promisiune.
V. Moldovan (6,5) – a semanat panica in rindul italienilor de fiecare data cind atingea balonul; s-a desprins de multe ori cu usurinta din marcaj, a centrat si a sutat periculos. A resimtit cel mai mult lipsa clarviziunii liniei mediene, absenta mai multor baloane utile nepunindu-i mai bine in evidenta forma deosebita pe care o arata si in Hexagon.
C. Munteanu (5) – nu a adus asteptatul plus in ofensiva.
D. Serban (5) – a avut o ocazie imensa la citeva secunde de la intrarea in teren, dintr-o pozitie din care nu avea voie.
Ganea (4) – a jucat putin, insa nici nu s-a remarcat cu ceva. Pentru atitudinea fata de selectioner ar merita scazuta nota cu inca un punct. (Ovidiu MINEA)

Comentarii