Cu maestrii remizelor

vineri, 19 octombrie 2001, 23:00
2 MIN
 Cu maestrii remizelor

Datorita partidei de rugby de pe "Nena" care a dus la decalarea orei de incepere a partidei dintre AS Telecom si FC Botosani, iesenii pot urmari astazi ambele partide de divizia C programate in oras. Si cum ambele jocuri se anunta foarte tari, microbistii ieseni au serios de lucru astazi.
Balul va fi deschis la ora 11.00, pe "Emil Alexandrescu", acolo unde AS Poli Unirea are de depasit un nou hop in tentativa de a ajunge in fruntea clasamentului. Copoul va fi vizitat de "regina" remizelor seriei I, Foresta II, o grupare care a inregistrat nu mai putin de 6 rezultate de egalitate in cele 9 meciuri disputate pina acum. Interesant este faptul ca falticenenii nu au cunoscut pina acum infringerea in meciurile jucate in deplasare, singurul lor esec fiind inregistrat pe teren propriu in fata liderului, Sportul Municipal Vaslui. De aceea, iesenii au pregatit cu maxima atentie partida de astazi, principala preocupare fiind gasirea solutiilor de depasire a solidei defensive adverse. Oricum, iesenii sint pe val, ultimele doua victorii, obtinute la scoruri de forfait, mentinind o stare de optimism in Copou acolo unde se incepe a se creada faptul ca echipa a intrat pe drumul cel bun. Cum Federatia a mai deschis o portita de transferuri in aceasta luna este de asteptat ca eventualele mutatii ce pot aparea sa intareasca si mai mult echipa ieseana care ar putea suferi insa si o pierdere importanta, Medeleanu fiind curtat insistent de divizionara B bucuresteana Inter Gaz.
Inaintea etapei de astazi, Poli ocupa locul 2 (19 puncte, +7 la adevar) iar Foresta II se situeaza pe locul 8 (12 puncte, 0 la adevar).
Antrenorul Adrian Kereszy ar putea incepe meciul de astazi in formula de baza: Cimpeanu – Stamate, Petrache, A. Ilie, Gheban, D. Munteanu – Cristea, Medeleanu, Tiron – Dobrea, Brighiu.
Si pentru ei, si pentru Poli
La circa o ora de la terminarea meciului de pe "Emil Alexandrescu", pe stadionul Nena se disputa o alta partida de interes pentru ieseni, in ultima instanta chiar si pentru Poli. Telecom (locul 10, 11 puncte, -1 la adevar) joaca pentru a nu-si complica situatia in clasament dar si pentru a opri o echipa botosaneana care sufla foarte de aproape in ceafa lui Poli, oaspetii situindu-se pe locul 3, la un punct de gruparea din Copou. Ramine de vazut daca "telefonistii", o echipa cruda inca, ce joaca in "salturi", alternind perioadele bune cu cele negre, vor reusi sa treaca peste impresia lasata in ultimele doua etape care au adus doar un punct pe teren propriu si o infringere la scor, la Vaslui.
Celelalte meciuri din C1 sint: Ceahlaul II Tirgu Neamt – RATC CFR Moldova Iasi; CFR Pascani – Aerostar Bacau;
Bucovina Radauti – Sportul Municipal Vaslui; ProMobila Crucea – Gloria Zemes; Rafinaria Darmanesti – Unirea Negresti; Rulmentul Birlad – Cimentul Bicaz. (Ovidiu MINEA)

Comentarii