Cuplaj la Polivalenta

vineri, 06 noiembrie 2009, 22:29
3 MIN
 Cuplaj la Polivalenta

Dupa "minunea" de miercuri cind a reusit sa piarda consistent pe terenul Olimpiei Bucuresti, echipa ieseana de baschet feminin isi joaca astazi una dintre ultimele carti legate de indeplinirea obiectivului, calificarea intre primele patru formatii din Grupa Sud-Est si implicit accederea in play-off-ul Diviziei A. Esecul din Capitala n-a fost digerat de nimeni din anturajul echipei insa comentariile si concluziile au fost aminate pina dupa acest joc cu Rapid Bucuresti, cu atit mai mult cu cit el este unul extrem de important pentru viitorul acestei formatii. Cum calculelele iesenilor legate de indeplinirea obiectivului vizeaza depasirea in clasament a feroviarelor, o victorie in partida de astazi este esentiala si gazdele au nevoie sa arate mult mai mult decit au facut-o pina acum pentru a se impune. Cu rezultate aproape identice cu ale echipei iesene (dar la diferente mai domestice), Rapid a invins la debut pe Sportul Studentesc Bucuresti apoi a pierdut cu SCM Craiova si Teleorman Alexandria astfel ca aparent exista un echilibru intre cele doua formatii. Insa, iesencele n-ar trebui sa uite ca in fata echipei care in vara a adus doi fundasi, moldoveanca Burlacova (de la Olimpia) si Monica Nicolaescu (de la Alexandria), n-a cistigat niciodata in ultimele doua sezoane. De la gazde probleme medicale (dureri lombare) acuza in continuare veterana lotului, moldoveanca Gapeeva.

Rezultatele etapei a IV-a in Grupa Nord-Vest: Univ. Alba Iulia – Bega Timisoara 61-69, CSU Oradea – LMK Sf. Gheorghe 43-76 si ICIM Arad – CSM Satu Mare 67-70. Partida U Cluj-Napoca – Galactica Brasov a fost aminata.

Celelalte partide ale etapei de astazi

Grupa Sud-Est: Sportul Studentesc Bucuresti – Olimpia Bucuresti si Teleorman Alexandria – MCM Tirgoviste. SCM Craiova sta.

Grupa Nord-Vest: Galactica Brasov – Univ. Alba Iulia, Bega Timisoara – CSU Oradea, CSM Satu Mare – U Cluj-Napoca si LMK Sf. Gheorghe – ICIM Arad

Clasament Grupa Nord Vest

1. LMK Sf. Gh.  4          4          0          312-179 8

2. CSM S. Mare 4          3          1          304-247 7

3. ICIM Arad      4          3          1          377-194 7

4. CSU Oradea  4          2          2          229-273 6

5. Bega Tim.     4          1          3          218-307 5

6. U Cluj            3          1          2          157-204 4

7. Galactica Bv. 3          1          2          172-233 4

8. U Alba Iulia    4          0          4          198-330 4

Derby la baieti

Inceput saptamina trecuta, esalonul secund masculin aduce la Iasi primul meci oficial al sezonului si un debut pentru Politehnica cu Cristi Murgoci la timona. Dupa ce au cistigat la Constanta pe terenul celor de la Athletic, studentii vor sa mentina strocul si vor intilni pe CSU Galati, o formatie care s-a dovedit incomoda de fiecare data in ultimii ani. Absent pe litoral din cauza unei entorse, Madalin Nicolae este apt de joc pentru acest derby, unde va face echipa cu Nanescu, Moscalu, Hurjui, Calinescu si ceilalti. Partida este programata la Polivalenta de la ora 15.00, in deschiderea cuplajului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii