De doua ori in aceeasi zi

miercuri, 25 iulie 2001, 23:00
2 MIN
 De doua ori in aceeasi zi

Ieri, la Cimpulung Moldovenesc, FC Poli Unirea a disputat primul joc amical al perioadei de pregatire centralizata. Gruparea din Copou s-a impus cu 2-1 (1-1) in fata "colaboratoarei" sale, AS Telecom. Detalii despre meci ne-a oferit Adrian Kereszy, antrenorul principal al lui Poli Unirea. "Pentru perioada de pregatire in care ne aflam sint multumit de joc. Mai sint multe de pus la punct, mai ales in ceea ce priveste integrarea celor 4 noutati fata de jucatorii pe care i-am avut la Unirea 2000, Danut Munteanu, Medeleanu, Murgu si Manole. In meciul cu Telecom am deschis scorul prin Dragoi, am fost egalati pina la pauza de Condurache iar in repriza secunda ne-am impus datorita autogolului lui Tudorache. Noi am jucat cu formula: Cimpeanu – Bozianu, C. Ilie, Petrache, Danut Munteanu – Murgu, Medeleanu, Dragoi, Tiron – Dobrea, Brighiu, dupa pauza mai intrind Dulcianu, Gheban, Boghean, Andrusi, Cotan si Manole".
Programul cantonamentului de la Vatra Dornei va continua pentru Poli Unirea cu doua antrenamente zilnice pina simbata cind este prevazut un meci test cu formatia orasului in care iesenii au actualmente cartierul general.
In conditiile in care cele doua grupari se afla in cantonament, partida de Cupa Romaniei programata ieri dupa amiaza pe stadionul Tepro s-a disputat intre juniorii de la Telecom si cei de la Unirea 2000 (FCM Poli inca nu a fost programata sa joace in cea de-a doua competitie interna iar fuziunea cu Unirea nu s-a oficializat). In meciul de ieri dupa amiaza, Unirea s-a impus cu 4-2 (3-0), prin golurile marcate de Radu (‘2), Dascalescu (‘ 4, ’62) si Cojocaru (’43), respectiv, Cardos (’69) si Coca (’84 – penalty). (Ovidiu MINEA)

Comentarii