De trei ori, Musat!

luni, 14 mai 2001, 23:00
2 MIN
 De trei ori, Musat!

Constantin Caliman, presedintele "Fujiyama Karate Club" Iasi, ne-a comunicat noi performante obtinute de elevii sai. La finalele campionatului national de karate traditional (editia a 12-a) desfasurate la sfirsitul saptaminii in Bucuresti in organizarea Federatiei Romane de Karate Traditional si Asociatia de Karate Traditional elevii sai au obtinut trei medalii de aur. Echipa de kumite formata din Cornel Musat, Marian Scurtu si Doru Aciobanitei a fost cea mai buna din competitie, Cornel Musat, de departe cel mai bun karateka iesean, recidivind inca de doua ori. Astfel, singurul campion mondial al Iasului in anul trecut, s-a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului si in urma concursurilor de la fukugo individual si kumite individual.
Musat si Scurtu, care sint si componenti ai lotului national, vor fi prezenti in perioada 16-22 mai la Campionatul Europene de Karate Traditional Fudokan care va avea loc in Polonia, la Lublin. Sponsorii CS Fujiyama la nationalele recent incheiate au fost: Extendo Group, Spontan, Pitti Inter Trading si Fundatia pentru Tineret a judetului Iasi.
Reamintim ca in perioada 25-27 mai, iesenii vor avea prilejul sa urmareasca pe viu un important concurs al acestei ramuri a artelor martiale. Ajunsa la a zecea editie, campionatul national de karate traditional pentru copii, juniori si tineret se va organiza pentru prima data in Iasi. La competitia din Sala Polivalenta si-au anuntat participarea sportivi de la 28 de cluburi afiliate la federatia de specialitate: Enpi, Fujiyama, Bonsai (toate din Iasi), Zanshin Tomesti, Ceahlaul Piatra Neamt, Fudo Vatra Dornei, Kodo si Meykyo Galati, Olimpia Bucuresti, Budo Braila, Kaminare Piatra Neamt, Hanare Bacau, Sakura Bucuresti, Conpet Ploiesti, Setsu Bama Yamo Braila, UAMT Oradea, Fudokan Timisoara, LSK Chisinau, Ryo Do Deva, Gloria Dej, Sutemi Cluj, Condo Bucuresti, Roxy Doyo Bucuresti, Budo Kurai Hunedoara, Alprom Slatina, Budo Slatina, CFR Dej si Bassai Chisinau.
Din programul manifestarii nu vor lipsi examene de grad, demonstratii de spargeri si chiar dans sportiv si gimnastica ritmica. Sponsorii competitiei sint: IGS, Molid, Exclusiv Media, Fundatia pentru Tineret, Panther ’93, Primaria Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Monitorul, Pro TV Iasi, Sekap si Liela. (Ovidiu MINEA)

Comentarii