Deposedare prin alunecare

miercuri, 03 noiembrie 2010, 00:04
1 MIN
 Deposedare prin alunecare

Cluburile sportive iesene au cazut victime razboiului dintre Consiliul Local si Consiliul Judetean, CSMU Politehnica, CS Politehnica, CSM si CFR Iasi nemaireusind sa aspire bani de la bugetul local. Asta deoarece Consiliul Judetean Iasi a reusit sa deposedeze Fundatia Sportului Iesean (FSI) de o suma de 700 000 de lei, bani pe care Fundatia ii primise de la Consiliul Local. Povestea a fost relatata de viceprimarul Iasului, Romeo Olteanu, care este si director al FSI: "Dupa ce am obtinut o hotarire judecatoreasca prin care s-a desfiintat poprirea pe conturile Fundatiei pina la judecarea pe fond a procesului pe care ni l-a intentat Consiliul Judetean, Consiliul Local a virat FSI o parte din suma cuvenita trimestrului IV, circa 700 000 de lei. Nu am apucat sa impartim fondurile cluburilor locale pentru ca, inexplicabil, banca la care avem contul a virat toti banii Consiliului Judetean. Miercuri, vom actiona in instanta banca si Consiliul Judetean Iasi".

Reamintim, Consiliul Judetean Iasi a dat in judecata Fundatia Sportului Iesean pentru a recupera o suma de peste un milion de lei pe care CJ a dat-o FC Politehnica SA in urma unui contract de asociere in participatiune incheiat in 2006.

Cei mai afectate cluburi de aceasta decizie sint CSMU Politehnica, grupare care a primit, pina acum, aproape 700 000 de lei de la FSI, si CS Politehnica, unde exista mari probleme cu sustinerea financiara a baschetbalistilor.

Comentarii