Derbiuri la subsol

vineri, 03 noiembrie 2006, 23:34
2 MIN
 Derbiuri la subsol

Doar doua echipe din primul esalon de handbal masculin n-au reusit sa obtina vreun punct dupa sapte etape in acest sezon dar vor avea ocazia sa o faca astazi. Cele doua puncte puse in joc se pot distribui in trei feluri insa gazdele de la Politehnica trag sperante ca vor reusi sa le patreze pe ambele, pentru a-si mai face sperante de indeplinire a obiectivului. „Am vizionat inregistrari cu meciurile clujenilor si sint undeva la nivelul nostru. Poate ca au ceva mai multa experienta insa noi sintem superiori ca viteza de joc. Sper sa obtinem primul nostru succes.”, spune antrenorul Costel Schender despre intilnirea programata la Polivalenta. Fata de ultimele sezoane, in care a reusit sa se detaseze la timp de lupta pentru evitarea retrogradarii, clujenii sufera acum in plin dupa ce in vara s-au trezit fara sponsorul lor traditional, Armatura. Chiar daca cei din conducerea clubului ardelean au gasit solutii financiare pe parcurs, incertitudinea care a planat s-a reflectat la nivelul lotului, unde numarul si valoarea jucatorilor plecati depaseste nivelul noilor veniti. De partea cealalta, iesenii se prezinta in formula deja cunoscuta, cu Dimofte pasare rara la pregatiri, cu Mironescu revenit in teren desi problema la genunchi n-a fost rezolvata, ultima incertitudine venind de la interul Caciuc, care a facut o entorsa la antrenamentul de aseara.
Tot astazi, in etapa a 8-a, se mai joaca partidele Bucovina Suceava – Minaur Baia Mare si HCM Brasov – Uztel Ploiesti. In avans s-au disputat urmatoarele intilniri: HCM Constanta – CSM Bistrita 27-26 (16-12), Pandurii Tg Jiu – Dinamo Bucuresti 27-31 (15-13), UCM Resita – Steaua Bucuresti 38-33 (16-14) si CSM Medgidia – Poli-Izometal Timisoara 33-30 (18-14).
LPS spera la Vilcea
Dupa evolutia palida din urma cu o saptamina cind au lasat sa le scape din mina un succes pe teren propriu cu Stiinta Bacau, tinerele handbaliste de la LPS joaca miine derby-ul codaselor la Rm. Vilcea cu echipa secunda a Oltchimului. Cum in partida din primul tur, disputata la Iasi, fetele lui Jean Lupan s-au impus la limita (33-32), oaspetele se asteapta la un meci greu. Sperante se leaga totusi de faptul ca iesencele vor fi ambitionate de atentia pe care le-a acordat-o de curind municipalitatea (care va sustine lunar LPS cu 2.500 de lei) si de faptul ca o infringere ar aduce echipa ieseana pe o pozitie nedemna, cea de lanterna a seriei. Tot miine, in etapa a 10-a se mai joaca partidele Stiinta Bacau – HCF Piatra Neamt si CSM Sf. Gheorghe – Activ Ploiesti, in vreme ce CSM Ploiesti sta.

Comentarii