Derbiurile pe internet

miercuri, 20 februarie 2008, 22:52
2 MIN
 Derbiurile pe internet

Astazi, la ore tirzii vom afla tabloul complet al optimilor de finala ale Cupei UEFA. Spre deosebire de mansa tur a 16-imilor, retururile se disputa toate in aceeasi zi, majoritatea la ore de Liga Campionilor.

Totodata, in aceasta zi pot fi urmarite, alternativ, patru meciuri, pe diferite posturi de televiziune, daca tinem cont si de transmisia meciului de la Londra dintre Tottenham si Slavia Praga, care poate fi vizionat numai de cei cu acces la platforma digitala Boom TV.

Ceea ce sare in ochi la o prima parcurgere a rezultatelor din tur, este multitudinea de dueluri in care lucrurile par transate si ne referim la echipe care au cistigat prima mansa in deplasare, sau s-au impus la diferente linistitoare pe teren propriu. Fiorentina, Eindhoven, Tottenham, Everton, Marseille, Sporting Lisabona, Hamburg si Werder Bremen pot privi cu seninatate intilnirile de astazi, ceea ce inseamna ca in jumatate din meciuri se poate spune ca beneficiarii calificarii sint deja cunoscuti desi, fireste, nu putem exclude aprioric surprize de proportii.

Nici Bayern Munchen nu are cum sa rateze prezenta in optimi, dupa 2-2 in deplasare cu modesta echipa din Aberdeen, la fel cum Leverkusen, AEK si chiar Panathinaikos pornesc cu prima sansa in returul de pe teren propriu.

Astfel incit, derbiurile acestei zile sint Villarreal – Zenit, Bordeaux – Anderlecht, Nurnberg – Benfica si, mai ales, Atlético – Bolton. Nici unul dintre aceste dueluri "la cutite" nu poate fi urmarit de telespectatorii din Romania, asa ca, recomandarea noastra merge spre Kanal D, unde se intilnesc Fiorentina si Rosenborg. Poate mai da Mutu vreun gol…   

Programul transmisiilor TV

Ora    Meci  Rezultat tur TV

19,45  Bayern – Aberdeen  2-2      Sportklub

21,45  Fiorentina – Rosenborg      1-0      Kanal D

21,45  Helsingborg – Eindhoven   0-2      Telesport

21,45  Tottenham – Slavia Praga  2-1      Boom TV

Se mai disputa meciurile (in paranteza, rezultatele din tur): Villarreal – Zenit St. Petersburg (0-1); Bayer Leverkusen – Galatasaray Istanbul (0-0); Getafe – AEK Atena (1-1); Everton – Brann Bergen (2-0); Spartak Moscova – Olympique Marseille (0-3); Girondins Bordeaux – Anderlecht Bruxelles (1-2); Panathinaikos Atena – Glasgow Rangers (0-0); FC Basel – Sporting Lisabona (0-2); SV Hamburg – FC Zurich (3-1); Atlético Madrid – Bolton Wanderers (0-1); FC Nürnberg – Benfica Lisabona (0-1); Sporting Braga – Werder Bremen (0-3).

Comentarii