Desteptarea a sunat la pauza

luni, 04 mai 1998, 23:00
2 MIN
 Desteptarea a sunat la pauza

Politehnica a aratat in prima repriza a meciului de simbata cu Dunarea Galati ca o echipa care juca pentru prima oara impreuna. Marcajul in aparare era aproape inexistent, nu se legau mai mult de doua sau trei pase, centrarile se duceau numai aiurea iar suturile pe poarta dunarenilor erau de un sublim caragialesc. Peste toate insa au aparut si unele gafe de proportii. Nelasindu-se invitati prea multi, frumoasa si foarte tinara garnitura a oaspetilor a pus stapinire pe joc, doar interventiile providentiale ale lui Cimpeanu in fata incisivului Atanasoaie conservind scorul alb.
Dupa pauza, Poli a sunat desteptarea. Balacariti la vestiare, Poli, desi in aceeasi formula, a aratat cu totul altfel in repriza a doua. Bara lui Cotan din startul repizei secunde si multitudinea ocaziilor ratate au aratat ca totusi Dunarea nu este o nuca asa de tare pentru Politehnica. Norocosul gol cazut pe finalul meciului a linistit spiritele care pareau sa se fi incins foarte mult aducind o liniste temporara dar atit de necesara in tabara "alb-albastrilor".
Dincolo de victorie, normala dupa pozitia in clasament dar nedreapta dupa aspectul jocului, principalul lucru discutat la parasirea stadionului a fost daca scurtcircuitul din prima repriza a fost intimplator sau voit. Parerea antrenorului principal Ioan Marica, care a spus la sfirsitul meciului ca "va face curatenie", referindu-se la unii jucatori care au fost suspectati de non-combat – lasind sa se inteleaga, printre rinduri, ca se refera la Urdaru, Dobrea, Dragoi si Cotan – alimenteaza a doua varianta.
Ramine acum de vazut ce a decis Consiliul de Administratie al clubului in sedinta facuta impreuna cu jucatorii ieri seara, la RAJAC. Chiar daca eventulalele masuri nu vor fi anuntate public, raspunsul il vom primi miercuri atunci cind se va vedea cu ce formatie va incepe Poli meciul de la Plopeni. (Ovidiu MINEA)

Comentarii