Dezbracati in fata ciinilor

joi, 26 octombrie 2006, 21:06
2 MIN
 Dezbracati in fata ciinilor

Conferinta de presa organizata ieri de FC Politehnica a adus la rampa doi oameni ingrijorati. Atit presedintele clubului, Sorin Boca, cit si antrenorul Ionut Popa au declarat ca daca echipa va repeta simbata, cu Dinamo, prestatia nereusita din partida de Cupa cu U Cluj, Poli nu va avea nici o sansa in curtea liderului. Mai radical a fost Popa: „Daca jucam asa, tare mi-e teama ca luam o caruta de goluri. Anumiti jucatori trebuie sa se trezeasca pentru ca sint in pericol sa renuntam la ei”. Tehnicianul era ingrijorat si datorita starii lotului: „Fata de partida cu Rapidul reintra Bilba, Onut si Ciobanu, insa ies Branet, ce e suspendat, Bordeanu, Saric si Onofras, toti accidentati. Deci intra 3 si ies 4. Macar de era invers! Daca il mai pun si pe alt titular, Gavatorta, ce a plecat acasa, si ii aduc aminte pe ceilalti 4 accidentati, Miclea, Bernard, Ciubancan si Palimaru, cred ca e normal sa fiu foarte ingrijorat. Cu 9 absente, intre care 5 titulari, ma gindesc ca simbata sa-mi faca echipa cei de la marketing, ca eu nu stiu pe cine sa mai bag”.
Popa a evitat sa intre in conflict cu atacantul dinamovist Ionel Ganea, care l-a acuzat pe antrenor ca declaratiile privind indisponibilitatile iesene sint simple „momeli” menite sa-i adoarma pe dinamovisti. „Asa au crezut si cei de la Steaua si cei de la Rapid si s-a vazut ca problemele sint reale. «Momeaua», mica, mare, era a lui Viorel Mateianu, Dumnezeu sa-l ierte (n.r. – fostul reputat tehnician denumea astfel diferite scheme de joc)! Eu cred ca Ganea ma iubeste, asa cum si eu il iubesc pe el. Poate chiar ma ia ca model la Scoala de Antrenori!” , a spus tehnicianul iesenilor, ce nu a exclus modificarea sistemului de joc in vederea meciului din „Groapa”: „Nu m-am hotarit inca asupra tacticii, insa e posibil si sa jucam in linie, ca pina acum, si sa luam masuri suplimentare de marcaj la atacantii dinamovisti, ce au inscris pina acum 34 de goluri. Oricum, Dinamo e o forta si e deja campioana, cu cele 12 puncte avans. Si noi am iesi campioni daca am avea 12 puncte in fata!”.
Ionut Popa a mai precizat ca nu e de acord ca Poli sa-l ia pe Carlos, chiar daca Gigi Becali ar plati Iasului 100 000 $: „Toti cei trei portari ai nostri din lot sint peste Carlos!”.

Comentarii