Din nou pe stadionul din Tirgu Frumos. Cu Ceahlaul Piatra Neamt

vineri, 24 februarie 2006, 22:11
1 MIN
 Din nou pe stadionul din Tirgu Frumos. Cu Ceahlaul Piatra Neamt

Ultimul test al Politehnicii Iasi inainte de reluarea campionatului, programat cu liderul B1, Ceahlaul Piatra Neamt se va disputa astazi, incepind cu ora 11, la Tirgu Frumos. Locatia de disputare a meciului a tot fost plimbata in ultimele zile datorita starii vremii. Initial se dorea ca partida sa inaugureze instalatia de nocturna a stadionului din Piatra Neamt, starea vremii impiedicind insa aceasta varianta. Apoi, s-a batut palma pentru Focsani, care are o arena cu gazon foarte bun, insa distanta mare a modificat iarasi planurile. Terenul acceptabil si succesul de public avut la amicalul de joi dintre Poli si FCM Bacau a dus pina la urma la solutia Tirgu Frumos.
Disputa de astazi va avea si un element inedit, fundasul iesean Radu Ciobanu urmind sa evolueze cu o masca de protectie a piramidei nazale, fisurata in timpul turneului din Italia. „Medicii i-au spus ca ar trebui sa se mai protejeze, insa Radu are o ambitie fantastica sa joace. Cred ca va intra titular si sper sa se descurce in conditiile speciale in care va evolua” a spus antrenorul Ionut Popa, care nu va putea conta pe Palimaru si Bernard, ambii cu probleme medicale. Si Ciobanu e optimist: „Am facut o alergare si un antrenament normal cu masca si m-am acomodat. Sper sa fie OK si la joc”.
Dupa meciul de astazi, fotbalistii ieseni vor avea o zi libera, urmind ca saptamina viitoare sa efectueze cite un singur antrenament pe zi.

Comentarii