Dinamo l-a vandut pe Torje la Udinese pentru 6 milioane de euro (surse)

luni, 22 august 2011, 10:59
1 MIN
 Dinamo l-a vandut pe Torje la Udinese pentru 6 milioane de euro (surse)

Mijlocasul Gabriel Torje a fost transferat de Dinamo la Udinese in schimbul sumei de 6 milioane de euro, el semnand contractul in noaptea de duminica spre luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului dinamovist.

Udinese va plati clubului Dinamo imediat suma de 4 milioane de euro, iar restul de doua milioane va ajunge in conturile gruparii bucurestene in vara anului viitor. In plus, daca jucatorul va fi vandut mai departe de Udinese, Dinamo va mai primi un milion de euro.

Torje va efectua vizita medicala vineri si sambata.

Detaliile contractului lui Torje vor fi facute publice dupa meciul pe care Dinamo il va disputa, joi, cu Vorskla Poltava, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, pentru a nu-l influenta in niciun fel pe jucator.

Gabriel Torje, cu noua selectii in nationala Romaniei, a fost achizitionat de Dinamo in 2008 pentru doua milioane de euro.

In varsta de 21 de ani, Torje ar putea evolua cu Udinese in grupele Ligii Campionilor, in cazul in care italienii trec de Arsenal Londra, in play-off-ul competitiei. In tur, englezii s-au impus cu scorul de 1-0.(Mediafax)

Comentarii