Distractie in familie

luni, 07 martie 2005, 00:00
2 MIN
 Distractie in familie

In ciuda frigului, simbata, pe stadionul Constructorul, Poli Unirea Iasi a facut o usoara „incalzire” in vederea partidei din Giulesti, din acest week-end. Termenul de „incalzire” uzitat anterior se datoreaza originilor feroviare ale Rapidului si a adversarului din ultimul test dinaintea startului sezonului, divizionara C locala CFR Moldova, paralela putind merge ceva mai departe daca ne referim la echipament: ceferistii locali au fost imbracati intr-un echipament primit cu ceva timp in urma chiar de la Rapid! Asemanarile se opresc aici deoarece in privinta meciului indigoul poate fi pus peste testul avut de Poli cu o saptamina in urma, contra lui Poli II. Astfel, locatia a fost aceeasi, frigul a fost la fel de patrunzator ca in partida cu „satelitul”, terenul la fel de greu, divizionara A a avut aceeasi formula de start si a cistigat cu acelasi scor (si rezultatul la pauza a fost identic!), prima
repriza a durat tot 60 de minute, iar replica adversarului a fost la fel de palida! Golurile au fost marcate de Onofras (penalty), Bogdanovic, Arhire, M. Pacurar (penalty), D. Rednic (la prima reusita pentru Poli), Cl. Ionescu si Baldovin.
Poli: Arcanu (Branet) – T. Petre, Onut, Ir. Ionescu, Ad. Toma – Arhire, Mitruc, Bernard (Gavatorta), Bogdanovic (D. Rednic), R. Miclea – Onofras, in prima repriza, Branet (Dulcianu) – Beceru, Baldovin, Ad. Ilie – T. Stanciu, Chiesa, Gavatorta, Cl. Ionescu, D. Rednic – Pacurar (Palimaru), Bilba, in actul doi.
CFR: Cazacu – Dragotel, Dediu, Maxim, Virlan, Ciolpan I, Chimir, Ilade, Mirea, Ipate, Dobrea, apoi Avadanei, Dohot, Sinescu, Boghean, Cheptea, Ghinea, Marian, Balanescu, Duka, Brinzei, Fadi, Ciolpan II. (Ovidiu MINEA)

Comentarii