Dragoi a fost trimis acasa!

sâmbătă, 07 februarie 1998, 00:00
2 MIN
 Dragoi a fost trimis acasa!

In cantonamentul Politehnicii Iasi de la Cimpulng-Moldovenesc au inceput sa apara primele probleme. Intr-o convorbire telefonica purtata dupa antrenamentul de dimineata cu antrenorul principal Silviu Stanescu, acesta ne-a declarat: "Mai multi jucatori printre care Botan, Cotan si Dragoi, s-au prezentat cu kilograme in plus, cu mult peste «toleranta» de 2 kg. Spre satisfactia mea, primii doi au inteles situatia, si muncesc serios. Din pacate, nu acelasi lucru l-a facut si Dragoi, care sustine ca acuza o stare gripala, si nu poate sa faca antrenamente. De aceea, i-am cerut domnului Stefanescu sa-i dea bani lui Dragoi pentru ca, in aceasta dupa-amiaza (n.r. – ieri dupa-amiaza) acesta sa se poata intoarce acasa. In rest, cu exceptia juniorului Ilie, care acuza ritmul mai sustinut al pregatirii, nu sint probleme deosebite. Bordeanu, care a facut jonctiunea cu lotul, incepe sa recupereze si el intirzierea cu care a venit la echipa".
In ceea ce priveste conditiile avute la dispozitie, tehnicianul iesean a spus: "Este ceea ce mi-am dorit. Conditiile de cazare sint bune, bucataria e deosebita, nu avem deloc probleme cu terenul, care este excelent, si pe care il avem tot timpul la dispozitie. Desi nu sint televizoare in toate camerele, gazdele ne-au pus la dispozitie o sala de receptie in care, seara, fotbalistii se pot relaxa. Singurul lucru care ar fi fost de dorit sa fie la un nivel mai ridicat este legat de conditiile de refacere".
Astazi, la ora 11:00, elevii lui Silviu Stanescu, Benone Dohot si Ioan Campeanu vor sustine un meci amical cu divizionara C Laminorul Roman. (Ovidiu MINEA)

Comentarii