Dragomir: Voi trimite presedintelui Parlamentului European o inregistrare cu jignirile aduse mie de catre Becali

joi, 30 iunie 2011, 11:41
2 MIN
 Dragomir: Voi trimite presedintelui Parlamentului European o inregistrare cu jignirile aduse mie de catre Becali

"Am sa trimit presedintelui parlamentului europarlamentar caseta. Sa vada cum imi zice "un presedinte bosorog". Ii trimit caseta cu traducere. Sa vada cine a ajuns europarlamentar. Este o greseala a vietii sa fii un om in varsta? Dar eu sunt mai tanar decat el oricum. El parca e din «Urzica». Asta ca o gluma, pentru ca eu n-am sa mai jignesc", a spus Dragomir.

Dragomir considera ca Gigi Becali este un om imoral care a facut avere prin ilegalitati.

"A spus «acest bosorog, caruia daca ii dau o palma adoarme, are datorii si plateste 80.000 la banci». Fiul meu are datorii la banci, e adevarat. Averea noastra am facut-o prin imprumuturi. Nu prin spaga, n-am pacalit pe nimeni. Nu am luat fraudulos un club, nu am luat fabrica de la Dragasani, puii si ouale de la Iasi, nu am luat Arconul si blocurile care stau sa rugineasca acum. A pacalit niste oameni batrani cu certificare litigioase. Da spaga mare pe la diferite insititutii. Eu am facut bani muncind. Noi muncim si platim taxe la stat. Are vreo 7-8 milioane datorii la stat, de ce nu plateste? El este un tip imoral", a mai spus Dragomir.

El nu crede ca Becali este credincios si isi doreste o confruntare cu acesta, mentionand insa ca deocamdata nu a ajuns la limita pentru a spune tot ce stie despre Becali.

"Crede ca mi-e frica de el. Se da credincios, am sa-i dovedesc ca nu e. Imoralitatea si falsitatea am sa i-o demontrez. Nu pot acum. N-am ajuns la limita, i-as face prea mult rau. Nu se poate ca in permanenta sa vrea sa ma schimbe si sa faca rau familiei mele. Ii atrag atentia ca nu e de nasul familiei mele. La duhovnicul lui, sa mergem impreuna, sa juram pe cruce, sa juram daca am avut vreun avantaj. Daca am avut, sa cada cele mai mari blesteme asupra mea, daca nu, asupra lui. Sa vedem daca are curaj. Daca vrea sa ne confruntam o facem, sa fie el intr-un studio, eu in altul, si sa spuna toate lucrurile, ca ne batem daca suntem in acelasi studio", a adagat presedintele LPF. (Mediafax)

Comentarii