„E aproape imposibil sa ramin!”

miercuri, 23 noiembrie 2011, 23:05
2 MIN
 „E aproape imposibil sa ramin!”

– Domnule Grozavu, tot mai multe voci afirma ca saptamina viitoare nu veti mai fi managerul CSMS Iasi. Cum comentati acest lucru?

– Dupa sfirsitul turului, va fi o sedinta a Comitetului Director si vom stabili ce se va face in continuare. In conditiile actuale insa, e aproape imposibil sa ramin la Iasi. Dupa sedinta, voi iesi public si imi voi spune punctual parerea asupra lucrurilor petrecute in acest tur.

– Primarul Nichita v-a criticat atit activitatea manageriala cit si comportamentul avut…

– Eu nu comentez declaratiile altor persoane. Ce pot sa spun este ca am impresia ca am fost adus aici pentru ca sa fiu scos tap ispasitor in cazul unui esec. Asta desi din etapa a doua nu am mai fost lasat sa conduc clubul! Aproape tot ceea ce e scris in contracul meu, la drepturi si obligatii, nu a fost respectat. Eu nu vreau sa raspund pentru greselile altora.

– Cine nu v-a lasat sa conduceti clubul: Comitetul Director, primarul?

– Detalii voi da dupa sfirsitul turului.

– De ce ati acceptat sa ramineti la Iasi in conditiile in care sustineti ca rolul dumneavoastra la club a fost decorativ?

– Am muncit prea mult toata vara pentru a lasa munca mea pe miinile altora.

–  Erau altele rezultatele daca aveati mina libera?

– Eu am convingerea ca daca eram lasat sa conduc, cu actualul lot, care este unul valoros, si cu Marius Baciu antrenor eram pe unul dintre primele doua locuri! Nu stiu daca aveam un avans mare fata de locul III, insa eram la promovare. Dupa meciul de la Tulcea insa, au aparut premisele instalarii haosului la club.

– Deci, desi se stie ca ati avut divergente si cu Baciu, credeti ca s-a gresit atunci cind a fost adus Ionut Popa la Iasi?

– Atunci nu mi s-a cerut parerea, asa cum nu mi s-a parut parerea nici in legatura cu incidentul cu Badic, de care se vorbeste zi de zi. Mie mi se aduce aminte de Marius Stan, de alte lucruri, insa nimeni nu ma intreaba care este punctul meu de vedere.

– V-am intrebat eu si in legatura cu Badic si in legatura cu lucrurile existente la club.

– Ma refeream la cineva din conducere.

– In concluzie, veti spune mai multe dupa meciul cu Farul.

– Exact.

– In conditiile existente, are CSMS vreo sansa simbata?

– Vom vedea!

Comentarii