Egal cu trupa lui Padureanu

joi, 29 ianuarie 2004, 00:00
2 MIN
 Egal cu trupa lui Padureanu

Aflate in cantonament la Vatra Dornei, Poli Unirea Iasi si Gloria Bistrita au disputat ieri un meci amical, incheiat la egalitate, 1-1 (1-1), Gheban (’31) semnind egalarea, dupa ce divizionara A deschisese scorul. In minutul 78, portarul iesean Branet a parat un penalty executat de Coroian, Poli irosind citeva ocazii prin Gheban si Pacurar. La Poli au evoluat: Arcanu (Branet) – Mitruc (Gherasim), Bernard, T. Petre, Ionescu, Gheban (Croitoru) – Botan (Vasilache), G. Paraschiv (Dragoi), M. Vintila (Cercel) – M. Luca (Pacurar), Chiper (Bilba).
Portarul Dulcianu s-a pregatit separat, Adrian Ilie a fost racit (situatie care a dus la utilizarea lui Tinel Petre ca libero, ipostaza in care noua achizitie a lasat o buna impresie antrenorilor), Bitica este in refacere iar Marin, Colec si Palimaru nu au fost utilizati.
Antrenorul principal al iesenilor, Vasile Simionas, ce a oferit informatiile de mai sus, a etichetat drept foarte util testul cu formatia bistriteana, apreciind ca initiativa a apartinut, pe rind, celor doua echipe, Iasul conducind ostilitatile in primul act iar Gloria in al doilea. Reamintim ca in primul duel direct dintre cele doua echipe, Poli a cistigat cu 2-1 o partida in care ardelenii au mizat pe fotbalisti din garnitura a doua.
Astazi dupa amiaza, o combinata formata in special din jucatori tineri de la Poli si Gloria vor sustine un test cu formatia locala din Vatra Dornei, fiecare din adversarele de ieri urmind a livra cite 7 jucatori „hibridului” ce va trai doar 90 de minute. De la Poli sint vizati a juca Dulcianu, Marin, Palimaru, Colec, Vasilache, Gherasim si Croitoru in timp ce restul echipei se va pregati in program normal. In conditiile in care cazarea, masa si locatiile de pregatire sint apreciate ca fiind foarte bune de conducerea tehnic, singurul impediment ramine frigul puternic, Simionas spunind ca unele antrenamente s-au derulat si la minu 19 grade Celsius!
Formatia dorneana ar putea fi solicitata drept sparing-partner si simbata, cind Poli vrea sa mai dispute un joc de verificare inainte de revenirea acasa. (Ovidiu MINEA)

Comentarii