FCM Poli pleaca la Vatra Dornei

joi, 18 ianuarie 2001, 00:00
1 MIN
 FCM Poli pleaca la Vatra Dornei

Presedintele Consiliului de Administratie al FCM Poli Iasi, Romeo Olteanu a declarat ieri ca s-a stabilit ca locul de desfasurare a cantonamentului echipei sa fie Vatra Dornei. Numele celor care se vor urca simbata dimineata in autocarul care-i va transporta spre nordul Moldovei va fi stabilit miine. Desi exista speranta ca la munte sa mearga doar jucatori care au situatia transferurilor clarificata , acest lucru nu se va putea, mai mult ca sigur, realiza, foarte multi fotbalisti avind nevoie de obtinerea dezlegarilor pina la un anumit plafon stabilit de CA.
In plus, nici dintre jucatorii care mai sint acum in lotul iesean, nu se va sti sigur cine va ramine, multi fiind, dupa cum v-am mai informat, cu gindul la plecare, asa ca mutari-surpriza pot aparea oricind.
Noutati mai importante vizavi de cei care intra in aceasta categorie sint legate de Vasile Matinca, vedeta echipei ratind plecarea in Israel. "Miercuri trebuiau sa-mi soseasca biletele de avion pentru a merge la Hapoel Rishon insa echipa a pierdut cu 10-1 in ultima etapa de campionat asa ca nimanui nu-i mai arde de nimic. Asa ca nu mai astept si cred ca am sa plec la Midia, pentru ca nu vreau sa ramin in urma cu pregatirea. Oricum, viza pe care mi-au pus-o pe pasaport reprezentantii israelienilor este de trei luni asa ca atunci cind se linistesc lucrurile nu exclud sa-mi incerc sansa acolo".(Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii