FCM Poli – sat fara ciini

sâmbătă, 27 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 FCM Poli – sat fara ciini

Desi astazi, de la ora 11.00, FCM Poli Iasi a anuntat ca va sustine ultima repetitie generala cu public inaintea reluarii campionatului, partenerul anuntat fiind Unisport Chisinau, din prima liga a Republicii Moldova, meciul nu va mai avea loc. Motivatia data de presedintele Vasile Drutca a fost destul de confuza: "Sint multe accidentari, iar starea terenurilor nu este buna". Din cite stim doar Stancu si Manole acuza ceva probleme, iar de gasit un stadion in Iasi nu era totusi mare lucru mai ales ca si in continuare starea terenurilor va fi la fel. Din cite am aflat insa partida nu s-a mai jucat la sugestia antrenorului principal Mihai Romila.
In alta ordine de idei, "precedentele" Filip si Acatrinei fac prozeliti. Astfel, dupa acestia, care au cerut si obtinut statutul de jucator liber putind semna pentru Universitatea Craiova, nu mai putin de cinci jucatori (Frunza, Rudac, Onut, Anichitoaie si Voicu) apartinind de FCM Poli Iasi au cerut Comisiei pentru Statutul Jucatorului sa devina liberi de contract. Ar fi un nou exemplu prin care pina si tinerii jucatori privesc echipa din Copou ca un sat fara ciini.
La inceputul saptaminii viitoare, desi ultima zi de transferari este vineri, urmeaza sa se clarifice situatia lotului iesean. Principalul semn de intrebare ramine clarificarea situatiilor lui Catalin Popa si Calin Zanc, sansele ca acestia sa ramina in Copou fiind insa destul de mici datorita partii materiale. In ipoteza in care Poli nu va gasi 5 000 $ pentru ca Sportul sa-l imprumute in Copou pina la vara, formatia ieseana va ramine fara un fundas dreapta de meserie (exceptindu-l pe foarte tinarul Gheban) dupa ce a renuntat neasteptat de usor la Abalasei si Grigorie si inca nu l-a recuperat pe Gavrilescu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii