Fiara si Satana

vineri, 05 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Fiara si Satana

Otelul Galati – Steaua Bucuresti (astazi, ora 16.00, Pro TV): "Emblema" de altadata a Stelei, Marius Lacatus, a ajuns sa-si infrunte marea iubire din postura de antrenor al Otelului. Meciul are o doza de ambitie, tinind cont de marea schisma Lacatus – Piturca, precum si datorita faptului ca "fiara", cu galatenii, poate depasi Steaua in clasament. Mai ales ca, se zvoneste ca, in cazul unui esec al lui Piturca (poreclit, mai nou, "Satana"), Lacatus este varianta de rezerva. Sa vedem daca militarii vor reusi sa depaseasca ineficacitatea mizerabila din ultima vreme.
FC Arges – Gloria Bistrita (astazi, ora 17.00): Dupa spectaculosul succes din Cotroceni, "prunarii" de la FC Arges nu-si pot permite nici o clipa de ragaz, mai ales ca si Gloria vine dupa un rezultat remarcabil. Desi va lipsi Jean Vladoiu, echipa lui Halagian este favorita, in fata celei a fostului argesean Costel Cirstea.
FC Brasov – Universitatea Craiova (astazi, ora 17,00): Craiovenii au comis-o atit de rau simbata trecuta, incit vor avea mari dificultati cu oltenii de-acasa daca nu o dreg la Brasov, in fata unei echipe care simte briza "barajului".
Ceahlaul Piatra Neamt – FCM Bacau (astazi, ora 17,00): Desi se pare ca au serioase probleme medicale (chiar daca LPF nu a acceptat aminarea meciului), nemtenii ar trebui sa cistige, avind un serios imbold in suspendarea deciziei de penalizare, decizie data in urma evenimentelor de la Ceahlaul – Dinamo. Bacauanii joaca bine in deplasare, deci meciul nu este de loc o bagatela pentru elevii lui Marin Barbu.
UM Timisoara – Sportul Studentesc (astazi, ora 17,00): Pentru ca sansele de salvare ale banatenilor s-au cam dus, ramin visele. Chiar acestea se pot preface in scrum, in cazul in care studentii din Regie vin cu ceva puncte de pe Bega. Puncte care, pentru trupa lui Andone ar fi aur curat.
Dinamo Bucuresti – Farul Constanta (astazi, ora 17,00, TVR 1): Chiar daca s-au vazut, din nou, cu sapte puncte avans in clasament, "ciinii rosii" nu pot trata cu non-salanta infruntarea cu marinarii, pentru ca semiesecul contra Otelului, din etapa trecuta, atirna greu.
Petrolul – FC National (miine, ora 15,00, Pro TV): Desi echipele nu prea se arata in mare forma (in ciuda victoriei bizare a prahovenilor de la Craiova), meciul de la Ploiesti este unul dintre cele mai interesante ale etapei. Nationalul a fost, alaturi de Steaua, marea deceptie a inceputului de retur, in timp ce isprava olteneasca a Petrolului ar deveni apa de ploaie in cazul unui esec. In concluzie, un meci clasic de 1, X, 2.
Rapid Bucuresti – Astra Ploiesti (miine, ora 20,45, TVR 1): Ca si in tur, echipa giulesteana a dovedit startul cel mai rapid, visiniii dovedind o mare pofta de fotbal chiar si in meciul de Cupa cu FC Bihor. Putine sanse pentru Astra Ploiesti, echipa necajita, situata la -9 in clasamentul adevarului. (Nic. G)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii