Fiti beton cu Cimentul!

sâmbătă, 29 martie 2003, 00:00
2 MIN
 Fiti beton cu Cimentul!

Dezmortind capitolul „puncte” al clasamentului la finele etapei trecute, Poli Unirea are miine o noua misiune dificila, partida de la Fieni putind constitui un bun prilej de imbunatatire al subtirelului „^1” de la adevar. In plus, un eventual succes ar conserva pozitia iesenilor pe podiumul seriei si ar mentine echipa in plasa principalei contracandidate la locul ce da viza de baraj, FC Onesti.
Vestile venite dinspre gazde sint contradictorii. Lipsa acuta de bani de pina acum, care a dus la un val de demisii, intre care a presedintelui Neagu si a antrenorului Nicolae Tanasescu nu a fost reflectata suta la suta in jocul echipei, care a remizat in retur acasa cu Medgidia datorita ghinionului (Cimentul a ratat un penalty si a avut 3 bare) si a cedat la limita la Ploiesti, in fata liderului. „Vinovati” de acest lucru sint, in primul rind, jucatorii, unii cu mare experienta – Albulescu, ex-craioveanul Nicola (nepotul sefului LPF, Mitica Dragomir), ex-ieseanul Rus – care cred in promisiunile de redresare a echipei. De altfel, o suma consistenta de bani (400 de milioane lei) au fost virati in conturile echipei in aceasta saptamina, alte 1,6 miliarde lei urmind a fi alocate in scurt timp, chiar primarul Fieniului preluind conducerea clubului.
In ceea ce-i priveste pe oaspeti, acestia au plecat de joi din Iasi, ultimele doua nopti inaintea partidei consumindu-se la hotelul Ceres din Pucioasa. Astazi, Poli s-a antrenat la Pucioasa, cu speranta ca miine va avea forta de a obtine victoria. In ambele tabere nu exista probleme de lot, antrenorii Visan si Barbu putind conta pe toti jucatorii. Inaintea etapei, Cimentul, care are ca obiectiv mentinerea in B, ocupa locul 14 (17 puncte, -10 la adevar) iar Poli locul 3 (28 puncte, ^1 la adevar). In tur, Poli s-a impus cu 3-0, golurile fiind reusite de Chiper (2) si Dobrea.
Formatiile probabile:
Cimentul: I. Ilie – Albulescu, Nicola, Pavel, Badea, Ciolan – Jecu, Rus, Rosca – Dobre, Tarcea.
Poli: Matyas – Abalasei, Bernard, Ilie, Ionescu, Gheban – Mitruc, Botan, Cristea – Bilba, Pacurar.
Celelalte meciuri ale etapei sint: Inter Pitesti – Unirea Focsani (in tur 1-2); Metalul Plopeni – Electromagnetica (0-1); Foresta Falticeni – Petrolul Ploiesti (0-1); Dacia Unirea Braila – CSM Medgidia (0-1); FC Onesti – Midia Navodari (3-1); Inter Gaz Bucuresti – Bucovina Suceava (1-2); Gloria Buzau – Rulmentul Alexandria (1-2).
In C1, RATC CFR Moldova Iasi evolueaza la Radauti, cu Bucovina. (Ovidiu MINEA)

Comentarii