Foc incrucisat

duminică, 20 aprilie 2008, 21:12
2 MIN
 Foc incrucisat

Asta a fost concluzia trasa de antrenorul de pistol Ion Sacaleanu, dupa desfasurarea in week-end a Cupei Romaniei la tir (glont si aer comprimat), acolo unde CS Politehnica si-a mai trecut in cont noua medalii. Cum era de asteptat grosul a venit de la cele doua mari sperante pentru JO din 2012, Vlad Sacaleanu si Alexandru Sauca, care au obtinut patru prezente pe podium in probele seniorilor, asta dupa ce tehnicianul a precizat ca elevii sai nu vor mai concura la juniori decit la Campionatele Nationale.

Daca Sauca a cistigat proba de pistol liber, Sacaleanu a iesit pe locul secund la pistol viteza iar rolurile s-au inversat la pistol cu aer comprimat, proba unde participat ambii tiristi ieseni si care l-a gasit pe Sacaleanu in frunte iar pe Sauca in urma lui. Tot la seniori Politehnica a mai punctat de doua ori in probele de pusca dupa ce Ady Iovita a terminat pe locul secund la 10 m aer comprimat iar Bogdan Gheorghiu a iesit al III-lea la 3×40 de focuri.

Nici in probele juniorilor n-au lipsit rezultatele celor de la Politehnica, venite pe mina sportivilor pregatiti de Rodica Apetroaie. Daca Iulian Rosu a iesit pe locul III in proba 3×40 de focuri, Andrei Atasiei a cistigat doua probe la juniori II, cea de 40 focuri culcat si cea de 3×20 focuri.

In fine, Iasul si-a mai trecut in cont doua medalii venite pe mina pistolarului junior II legitimat la CS Omega-Tehnoton, Adrian Ghetu, care a luat un loc II la pistol liber si un loc III la aer comprimat. In ritmul cu care ne-au obisnuit, Sacaleanu si Sauca vor beneficia de o scurta pauza apoi vor lua din nou contact cu tirul la nivel inalt in conditiile in care vor insoti lotul olimpic al Romaniei la un Grand Prix care debuteaza in Cehia pe 3 mai.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii