Froch-arogantul: „Bute nu a boxat cu nimeni mare. Este usor pentru mine”

luni, 21 noiembrie 2011, 17:15
2 MIN
 Froch-arogantul: „Bute nu a boxat cu nimeni mare. Este usor pentru mine”

"Mi-ar placea sa am un meci de unificare a titlurilor cu el, dar nu ar fi o confruntare cine stie ce mare pentru mine. Ar fi un meci usor. In CV-ul lui Bute ies in evidenta doar doua nume, Brian Magee si Glen Johnson. Iar eu i-am invins pe ambii intr-un mod mult mai convingator decit a facut-o el. Este el campion IBF, dar se lupta doar acasa si de aceea nu i se acorda credit si respect, pe care oricum nu le merita, pentru ca nu a boxat cu nimeni mare", a spus Froch, citat de Nottingham Post.

Froch va disputa, la 17 decembrie, finala turneului Super Six, cu americanul Andre Ward.

Saptamina trecuta, presedintele InterBox, Jean Bedard, a declarat ca pugilistul Carl Froch doreste cu orice pret sa evite un meci cu Lucian Bute, la fel cum a facut-o si Mikkel Kessler in luna martie. "Kessler a venit la Montreal in martie, ca sa il vada pe Bute boxind cu Magee, asteptindu-se apoi la o confruntare cu romanul. Insa a ales sa boxeze cu Robert Stieglitz. Il respectam pe Stieglitz ca un campion mondial, dar el a pierdut de doua ori prin KO in fata unor boxeri pe care Lucian i-a facut KO (Alejandro Berrio si Librado Andrade). Kessler a spus ca nu ar paria pe Bute la meciul cu Johnson. Probabil a fost surprins de cit de usor a fost pentru Lucian impotriva lui Johnson. Froch a fost la fel de surprins de prestatia lui Lucian. Cu doua zile in urma spunea ca vrea sa unifice titlurile luptind cu Bute, iar acum zice altceva. Ma gandesc ca Froch are acum aceleasi sentimente pe care le-a avut Kessler in martie. Ei sunt in afacerea «evita cu orice pret un meci cu Lucian» si afacerea merge bine", a spus Bedard.

Lucian Bute l-a invins pe jamaicanul Glen Johnson in 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, in 6 noiembrie, in cadrul unei gale la Quebec. Bute, in varsta de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere. (Mediafax)

Comentarii