Gata de start!

joi, 21 februarie 2013, 21:29
4 MIN
 Gata de start!

Prima conferinta de presa a anului la CSMS Iasi a fost sustinuta doar de antrenorul principal al echipei, Liviu Ciobotariu. Tehnicianul s-a aratat optimist ieri, inaintea primului joc oficial al anului: "Ne asteapta un retur de foc, avand in vedere situatia din clasament. Echipa este pregatita pentru reluarea campionatului si asteptam cu nerabdare primul joc, cu Rapid. Desi, prin pierderile de jucatori din iarna, Rapidul pare putin nesigura, ea ramane o echipa puternica, redutabila. Sa nu uitam ce jucatori au ramas la ei, unul dintre ei fiind Pancu, un fotbalist care mie imi place foarte mult, un lider, un om de echipa, care a plecat de aici. I-am urmarit in amicalul de la Cernica, nu cred ca vor avea probleme legate de retrogradare, asa cum se spune. Desi ii respectam, vrem sa pasim cu dreptul in acest an si sunt optimist ca vom putea face acest lucru". Seful bancii tehnice iesene a confirmat faptul ca sambata va alinia un sistem cu un singur atacant veritabil: "M-am decis asupra sistemul de joc. Va fi unul cu un singur varf. Distributia in camp si primul «11», care, de asemenea, este cristalizat, le voi anunta inainte de joc, pentru a-i tine pe baieti in priza. Si eu incerc sa fiu cat mai inspirat, sa aleg cele mai bune variante".

Ciobotariu a incercat sa-si tina toti elevii in priza. "In retur ma voi baza pe tot lotul. Avem cinci jucatori la limita suspendarii, Petrovic e operat, pot sa apara accidentari, asa ca oricand pot aparea schimbari de efectiv. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca obiectivul nu este sa joace X sau Y ci salvarea de la retrogradare",  a spus tehnicianul, care asteapta o eficacitate mai buna din partea echipei sale: "Si in tur si in jocurile amicale, in care m-a interesat sa joc cu adversari puternici, nu sa batem cu 4-0 echipe de liga a patra, am avut ceva probleme la finalizare. Eu sunt optimist ca aceste probleme se vor rezolva, pentru ca in atac avem o concurenta mare, cu trei oameni care se bat pentru primul «11», lucru care va genera o motivatie enorma". "Ciobi", care a precizat ca "nou-venitii Mitic si Moutinho au ajuns la parametri normali in Antalya, dupa ce venisera cu un decalaj de pregatire", s-a referit si la suprafata de joc: "Terenul este senzational. Astazi (n.r. – ieri), ne-am antrenat pe el si a facut fata cu brio. Sper sa nu apara probleme majore pana la ora jocului".

Biletele la partida dintre CSMS Iasi si Rapid Bucuresti, care se disputa sambata, de la ora 20:00, pe stadionul "Emil Alexandrescu", se pun in vanzare astazi. Intre orele 10 si 15, tichetele pot fi achizitionate de la sediul clubului, iar maine, de la ora 12, de la casele de bilete ale arenei din Copou. Preturile biletelor sunt: 15 lei la peluze, 25 lei la tribune, 35 lei la tribunele 0A si 0B si 45 lei la tribuna 0.

Tot astazi, de la sediul clubului, mai pot fi achizitionate si abonamente pentru mini-retur, la urmatoarele preturi: 50 lei (peluze); 100 lei (tribune); 140 lei (tribunele 0A si 0B); 180 lei (tribuna 0).

PS: Aseara, la Magic Pub, membrii Asociatiei Suporterilor de Elita din Iasi s-au intalnit cu presedintele CSMS, Florin Prunea, antrenorii Liviu Ciobotariu si Adrian Kereszy, jucatorii Moutinho, Mitic, Vladu si Patulea.

 

Minireturul incepe la Medias

Astazi, incepe oficial sezonul de toamna in Liga I, cu un meci important pentru zona retrogradarii. La Medias, Gaz Metan, echipa clasata pe locul XIII, cu 21 puncte (minus opt la adevar), intalneste Gloria Bistrita, lanterna clasamentului cu numai 12 p (-23) si cu o situatie financiara deplorabila. Cu toate acestea, antrenorul Nicolae Manea a ramas legat de formatia bistriteana, in timp ce Mediasul porneste la drum cu un nou tehnician, Gigi Multescu, care il inlocuieste pe Cristi Pustai, plecat la Pandurii Targu Jiu

Programul etapei a XX-a

Ziua    Ora     Meci   Rezultat tur  TV

Vineri  20:00  Medias – Bistrita        1-1      DigiSport1

Sambata         15:00  Concordia – Severin 1-0      DigiSport1

Sambata         17:30  Ceahlaul – Pandurii  1-3      DigiSport1

Sambata         20:00  CSMS – Rapid          0-1      DigiSport1

Duminica       18:00  Otelul – Petrolul         1-2      DigiSport1

Duminica       20:30  Dinamo – FC Brasov            2-2      Antena 1*

Luni    18:00  Astra – Viitorul           0-0      DigiSport1

Luni    19:30  "U" Cluj – Steaua      1-5      DolceSport 1

Luni    20:30  Vaslui – CFR Cluj     0-3      DigiSport1

* transmis si de DolceSport1

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii