Ghici cine vine la blat

marți, 15 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Ghici cine vine la blat

Rocar Bucuresti – Ceahlaul Piatra Neamt (in tur, 0-2). Un meci aprig intre doua echipe amenintate de spectrul barajului. Arbitrajul lui Sorin Corpodean ar putea constitui o garantie in ceea ce priveste corectitudinea unei partide in care se intilnesc (zice-se) o echipa napastuita si una favorizata de "fluierasi".
FC Brasov – Dinamo Bucuresti (0-2). Dinamovistii isi joaca una dintre ultimele sanse de a mai spera la titlu, dar si acele sperante sint slabe. In ceea ce priveste echipa din Brasov, in cazul unei victorii, ar fi aproape de o performanta greu de anticipat la inceputul sezonului: locul II in Cupa.
Gloria Bistrita – Petrolul Ploiesti (0-3). Precum am mai spus, orice meci in care joaca Gloria Bistrita este deschis oricarui rezultat.
Foresta Falticeni – FCM Bacau (1-1). Partida de la Suceava este una dintre cele mai importante ale etapei. Bacauanii pot avea sanse la baraj doar in cazul unei victorii, ceea ce ar crea o situatie imposibila "padurarilor". Un meci egal nu serveste pe nimeni: Bacaul ar ramine in pozitie de retrogradare directa, iar sucevenii si-ar complica existenta aproape la fel ca la infringere.
Universitatea Craiova – FC Arges (0-3) . Un alt joc incarcat de miza, daca ne gindim, aprioric, ca argesenii n-au renuntat la veleitatile europene si joaca mai bine in deplasare, decit pe teren propriu. Aflata la -2 in clasamentul adevarului, echipa din Craiova poate intra in zona periculoasa in caz de infringere.
Astra Ploiesti – Gaz Metan Medias (0-0). Ardelenii mai au nevoie de un punct in plus "la adevar" pentru a indeplini faimosul barem prin care ar intra in Divizia B fara penalizari. Cu toate acestea, jucatorii de pe Tirnava nu pot emite prea mari pretentii pe terenul unei echipe care a zdrobit Steaua cu 3-0.
FC National – Otelul Galati (2-1). Este cel de-al treilea derby al suferintei din aceasta etapa, disputat intre doua echipe situate la cota -5 in clasamentul adevarului. Galatenii, antrenati de Ilie Dumitrescu, sint capabili de o surpriza, mai ales ca au invins la Bucuresti si pe Dinamo si pe Rocar.
Rapid – Steaua ( 0-0). Daca Rapidul nu s-ar fi jucat cu punctele, meciul din Ghencea ar fi fost derbiul campionatului. Chiar si in aceste conditii, o victorie a gazdelor (dorita cu ardoare de suporteri) ar insemna o oarecare relansare a campionatului. Necazul mare e ca echipa din Giulesti este decimata de suspendari, Barbu, Pancu si brazilianul Nivaldo fiind doar cele mai importante.
Toate meciurile vor incepe la ora 18,00, partidele din Giulesti si de la Craiova urmind a fi televizate in direct pe Pro TV si, respectiv, TVR 1). (Nic. G)

Comentarii