Hai cu dubla!

vineri, 14 noiembrie 2008, 21:56
2 MIN
 Hai cu dubla!

La cit de slab a inceput campionatul Politehnica-National a asteptat meciurile din etapele VI si VII ca pe o salvare, atita vreme cit erau creditate cu sanse aproape totale sa cistige. Daca saptamina trecuta iesencele "s-au scos" la Bucuresti cu Sportul Studentesc desi au tremurat pina in final pentru victorie, mult mai usoara se anunta misiunea astazi. Nou-venita in primul esalon si avind o prezenta de tip "National Iasi" in urma cu trei sezoane, U-LPS Alba Iulia se chinuie sa faca fata rigorilor Diviziei A cu tinere jucatoare din propria pepiniera. Lipsita de experienta formatia oaspete n-a cunoscut victoria pina acum, are cel mai slab atac si cea mai penetrabila aparare si in nici o partida n-a reusit sa termine la putin de 39 de puncte de adversare. Chiar daca in comparatie cu gazdele statisticile le sint favorabile in ceea ce priveste procentajul aruncarilor de tot felul oaspetele pacatuiesc prea mult la celelalte capitole astfel incit n-au cum sa fie creditate cu sanse de succes nici macar la Iasi. Dupa ce a mai avut o saptamina la dispozitie pentru a-si impune ideile tactice antrenorul Viorel Mustata va trebui sa-si aseze in asa fel echipa in teren astfel incit sa nu se simta absenta titularei Aurelia Lazar, cea care va mai zabovi o etapa pe margine dupa accidentarea la sold suferita in urma cu doua saptamini. Tot la capitolul probleme medicale apare si cealalta veterana din lot, Anca Nitulescu, insa raceala care a tinut-o pe banca la utimul antrenament n-o va impiedica sa intre astazi in teren pentru a pune umarul la obtinerea celui de-al doilea succes din acest sezon.

Celelalte partide ale etapei a VII-a: CSM Oradea – Teleorman Alexandria, CET Govora – U-TCRE Cluj, MCM Tirgoviste – Sportul Studentesc Bucuresti, Olimpia Bucuresti – CSM Satu Mare, Rapid Bucuresti – CSS-LMK Sf. Gheorghe si SCM Craiova – ICIM Arad.

Baietii conduc seria

Invincibila dupa patru etape scurse din acest sezon si lider in clasamentul seriei echipa lui Costel Moscalu pleaca favorita din nou in partida cu Metropola Bucuresti, o formatie necunoscuta dar care s-ar parea ca nici n-a facut minuni pina acum. Dupa ce au avut un program de antrenamente mai sustinut in zilele premergatoare gazdele sint pregatite sa faca din nou spectacol cu atit mai mult cu cit formula va fi completa astazi odata cu revenirea in teren a lui Viorel Nanescu, refacut dupa entorsa suferita.

Comentarii