Handbalul iesean, in pribegie

vineri, 16 martie 2007, 22:04
2 MIN
 Handbalul iesean, in pribegie

Cele mai necajite echipe din primul esalon de handbal masculin si-au dat intilnire astazi la Cluj pentru o partida in care rezultatul conteaza doar la impresia artistica. Daca oaspetii n-au cunoscut inca gustul punctului cistigat, ardelenii au macar ceva in desaga, s-au impus si in tur cu 28-26 si probabil ca vor face totul sa-si mai bucure inca o data suporterii, cit timp intilnirea cu Politehnica pare singura oportunitate certa de a se impune in etapele ramase de disputat. Desi nu s-a laudat cu un lot consistent in ultimele runde, oaspetii au plecat in Ardeal cu doar 11 jucatori, acasa fiind lasat Velicu care a fost suspendat o etapa si amendat cu 300 de lei dupa cartonasul rosu primit simbata trecuta.
Celelalte partide ale etapei a XXI-a: Minaur Baia Mare – Bucovina Suceava (in tur, 34-38), CSM Bistrita – HCM Constanta  (26-27), Dinamo Bucuresti – Pandurii Tg Jiu (31-27), Steaua Bucuresti – UCM Resita (33-38), Poli-Izometal Timisoara – CSM Medgidia (30-33) si Uztel Ploiesti – HCM Brasov (20-20).

Victime sigure?
Dupa succesul de saptamina trecuta cu Activ Ploiesti, echipa lui Jean Lupan pare mai degraba victima sigura in partida de miine de la Sf. Gheorghe. In fata liderului care are sanse mari de promovare pentru ca detine un punct avans in clasament si va juca derbiul cu HCF Piatra Neamt pe teren propriu, este greu de crezut ca LPS va avea forta sa puna piedici, cit timp lotul deplasat in Covasna este si mai rarefiat fata de cel din etapele precedente. Daca pe centrul Obreja nu se mai conteaza in acest sezon iar Asofiei nu mai face parte din lot de zece zile, LPS s-a despartit recent si definitiv si de extrema stinga Alexa si o are indisponibila pe Lupescu, care are un deget fracturat.
Tot miine se mai joaca partidele CSM Ploiesti – Oltchim II Rm. Vilcea si Activ Ploiesti – HCF Piatra Neamt.

Comentarii