Iesenii vor sa are terenul cu Tractorul

vineri, 13 august 1999, 23:00
2 MIN
 Iesenii vor sa are terenul cu Tractorul

Vremea ploioasa care se anunta pare a fi un impediment serios pentru fotbalistii ieseni care vor juca astazi din nou pe teren propriu. Dupa evolutia neconcludenta din prima etapa, Poli are sperante ca jocul sa creasca in intensitate si in claritate, usorul ascendent inregistrat in partida de la Suceava din etapa trecuta putind fi premisele pentru realizarea acestui deziderat. In lotul de jucatori, dupa ultimul antrenament dinaintea jocului, derulat ieri dimineata, atmosfera era inca tulbure, schimbarile sistemului de remunerare ingrijorindu-i oarecum pe fotbalisti. Oricum, conducerea clubului i-a anuntat pe "alb-albastri" ca cei care isi vor face datoria nu au de ce sa se ingrijoreze, randamentul din teren urmind a fi apreciat exact si din punct de vedere financiar. La nivelul lotului de jucatori exista doua absente, Paraschiv si Ilie, ambii suspendati ca urmare a cartonaselor rosii primite la precedentele meciuri, primul pe patru etape, conform ultimei hotariri a CCN. Aproape sigur nu va fi folosit nici Cantea care se afla inca in recuperare dupa accidentarea suferita in prima etapa. Problema fundasului stinga, destul de grea, va fi incercata a fi rezolvata prin retragerea pe acest post a lui Irinel Ionescu.
Referitor la oaspeti, acestia vor incerca si in acest sezon sa ramina una din gruparile de traditie a esalonului doi. Slabita serios prin plecarea cu un campionat in urma din fruntea sa a lui Paul Enache, Tractorul a avut ceva emotii pentru mentinerea anul trecut in Divizia B, zona navigarii trecind de la cea linistita spre cea de la subsolul clasamentului.
In mod normal, elevii lui Eugen Moldovan nu ar trebui sa puna probleme prea mari astazi gazdelor, care, dupa toate probabilitatile, vor fi urmarite la lucru, pentru prima data in acest sezon, si de primarul Constantin Simirad.
Formatiile probabile: Poli – Cimpeanu – Gavrilescu, Urdaru, Petrache, Ionescu – Caunei, Dragoi, Matinca, Onut – Dobrea, Onofras.
Tractorul – Iszak – Padurariu, Sima, C. Moldovan, Oancia, Harap – R. Pancu, C. Cojocaru, Manea – Bucur, F. Anghel.
Arbitrii partidei sint: I. Giuran; G. Petrache, A. Kosztelnic.
Observator FRF: Viorel Ilie.
Celelalte meciuri ale etapei: Dacia Pitesti – Chindia Tirgoviste; Calatis Mangalia – Petrolul Moinesti; Diplomatic Focsani – Midia Navodari; Metrom Brasov – Laminorul Roman; Juventus Bucuresti – Precizia Sacele; Gloria Buzau – Sportul Studentesc; Dunarea Galati – Cimentul Fieni; Foresta Suceava – Poiana Cimpina. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii