Ii vor rafina ceferistii pe fotbalistii din Darmanesti?

vineri, 27 august 1999, 23:00
2 MIN
 Ii vor rafina ceferistii pe fotbalistii din Darmanesti?

Desi au sperat ca partida cu Apemin Borsec sa fie omologata cu 3-0 in favoarea lor, ceferistilor ieseni nu le-au iesit socotelile care i-ar fi aruncat pe locul doi al seriei I a Diviziei C, FRF dictind rezultatul amintit insa in favoarea oaspetilor. Motivatia a fost data de faptul ca gazdele nu au asigurat asistenta medicala pina la finalul partidei, oaspetii fiind doar amendati pentru faptul ca nu au avut medic. Desi ceferistii intentioneaza sa mearga mai departe cu contestatia, sansele de schimbare a verdictului sint minime asa ca gindul lor trebuie sa se indrepte spre meciurile care urmeaza.
Unul din examenele grele, derulat insa pe teren propriu, va fi partida de miine cu rutinata formatie Rafinaria Darmanesti, o echipa de traditie a esalonului trei in rindul careia evolueaza destui jucatori cunoscuti, printre care si ex-ieseanul Zara. Fara pretentii de promovare, gruparea bacauana s-a instalat deja pe podium, necunoscind infringerea pina acum. Mai mult, in cazul in care nu faceau un surprinzator egal pe teren propriu in etapa trecuta, cu nou-promovata Aerostar Bacau, darmamestenii puteau avea acelasi numar de puncte ca liderul, Apemin Borsec.
Asadar, se anunta un meci interesant, iesenii vrind sa confirme faptul ca succesul de la Pascani din etapa trecuta nu a fost intimplator. Dupa toate probabilitatile, antrenorul iesean Dorinel Toiu va aplica principiul "echipa invingatoare nu se schimba" asa ca formatia probabila a gazdelor este cea utilizata in etapa trecuta.
Celelalte echipe din judetul Iasi ce activeaza in divizia C, Fortus Iasi si CFR Pascani vor juca in deplasare contra lui Aerostar Bacau, respecitv, Rapid Miercurea Ciuc. Meciurile se vor disputa tot miine de la ora 11.00. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii