Inca o pierdere: Vlaicu!

marți, 30 noiembrie 2010, 22:34
2 MIN
 Inca o pierdere: Vlaicu!

CSMU Politehnica va aduna cu greu 18 jucatori pentru meciul de simbata, cu UTA, din ultima etapa a returului. Dupa ce a pierdut cinci jucatori in ultima saptamina (Andrei Neagoe, Robert Neagoe, Claudiu Ionescu, Cornel Cornea si Alexandru Manea fiind anuntati ca nu mai intra in vederile clubului iesean pentru retur), echipa ieseana a mai primit o lovitura inaintea meciului cu aradenii. Accidentat in timpul partidei cu Vointa Sibiu, disputata simbata trecuta, motiv pentru care a si fost inlocuit in minutul 75, Catalin Vlaicu nu va putea fi recuperat pina simbata, asa cum se spera initial. Drept urmare, stoperul iesean va lipsi in intilnirea cu UTA, asa cum se va intimpla si cu un alt jucator iesean, Catalin Tincu, mijlocasul care acuza probleme medicale de mai mult timp. Tinind cont de cele sapte absente amintite, antrenorul principal al Politehnicii, Adrian Falub va fi silit sa includa in lotul cu care va aborda meciul cu "Batrina Doamna" a fotbalului romanesc jucatori pe care s-a contat mai putin sau deloc in acest tur, asa cum sint Samson, Sirghe ori Sandru, toti veniti in vara de la Breaza, precum si pe promitatorii juniori formati la Iasi, Herghelegiu si Cretu.

In sinul Politehnicii a aparut si o veste buna, Ramses Gado incepind de ieri sa sa antreneze normal. Reamintim, Gado suferise o leziune musculara fibrilara in timpul precedentului meci disputat in Copou, cu Unirea Alba Iulia, accident care l-a scos pe jucatorul de banda dreapta din lotul pe care Falub a contat la Sibiu.

In afara lotului, oficialii ieseni mai au un motiv de ingrijorare vizavi de meciul cu UTA, prognozele meteo. "Nu mi-au placut deloc prognozele! Racirea brusca a vremii si vintul ne poate da peste cap pregatirea si poate genera probleme serioase in meciul cu UTA. Cel mai mult ma ingrijoreaza posibilitatea unor ninsori abundente. Am luat o minge colorata, am cerut sa se faca rost de materialele necesare trasarii terenului in cazul in care acesta va fi acoperit de zapada, am organizat deja lucrurile la club pentru a putea raspunde repede unor ninsori si sper sa putem face fata unor eventuale probleme serioase care pot aparea. Sper, totusi, sa nu avem necazuri legate de vreme pentru a ne putea exploata la maximum sansele intr-o partida pe care trebuie neaparat sa o cistigam" a spus presedintele executiv al CSMU, Grigore Sichitiu

Comentarii