Inca un meci si apoi, acasa!

miercuri, 13 februarie 2013, 21:42
2 MIN
 Inca un meci si apoi, acasa!

CSMS Iasi incheie astazi seria jocurilor de verificare din Antalya, loc unde a fost organizat al doilea cantonament al anului. In ultimul test din provincia din sudul Turciei, echipa ieseana va juca in compania formatiei FK Napredak (Progresul, in limba romana) Krusevac. Adversarul CSMS se claseaza la sfarsitul turului pe primul loc in esalonul doi al Serbiei, cu 38 de puncte, la mare distanta de celalalt loc direct promovabil, ocupat de Vozdovac, cu 31 de puncte si de locul III (Borac Cacak – 29 de puncte), care asigura participarea la un baraj cu o echipa din primul esalon.

Reamintim, gruparea pregatita de Liviu Ciobotariu a mai jucat alte cinci partide amicale in acest an: 0-3 cu CSM Pascani, in Copou, 0-1 cu Cernomoret Odessa (Ucraina I), 2-0 cu Sankt Polten (Austria II), 1-0 cu Montana (Bulgaria I) si 0-1 cu Academia Puskas (Ungaria II), ultimele patru jocuri fiind derulate in Antalya.

Ieri, presedintele clubului iesean, Florin Prunea, nu s-a aratat suparat de esecul din partida cu echipa maghiara, suferit marti: "Rezultatul cu Academia Puskas nu ne ingrijoreaza. Am contat pe mai multi jucatori care nu au evoluat prea mult si am ratat enorm in fata unei echipe puternice, care cred ca va promova in prima liga ungara. Principalul lucru este ca nu mai avem nicio problema medicala in lot si asteptam ultimul test, cu sarbii de la Krusevac, care va avea loc joi, de la ora 15:00, cu toti jucatorii apti".

Cantonamentul din Turcia al CSMS este prevazut a se incheia vineri, atunci cand delegatia ieseana va face drumul spre casa cu avionul.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii