Indigo peste Cupa?

vineri, 10 noiembrie 2006, 22:03
2 MIN
 Indigo peste Cupa?

Desi dopata moral cu victoria de miercuri, din Cupa Romaniei, Politehnica Iasi priveste cu rezerve noul duel cu Farul Constanta, programat miine, in campionat. Motivele invocate de capii ieseni, si in special de antrenorul Ionut Popa, sint legate de atomsfera nu prea stralucita de la nivelul vestiarului si, mai ales, de absentele masive ce persista. Astfel, Poli nu va putea conta nici pe litoral pe citiva jucatori determinanti, Branet si Bilba, accidentati, si Gavatorta, plecat in Argentina. Nici la solutiile de rezerva Iasul nu exceleaza datorita faptului ca Miclea, Palimaru si Bernard sint in continuare accidentati iar Mitrovic e suspendat. La capitolul incerti apar doi jucatori, Ciobanu, care vrea sa joace desi miercuri si-a spart capul si a fost cusut cu 5 puncte de sutura si Iurisniti, care da semne de revenire dupa problemele medicale avute. O decizie privind folosirea amindurora se va lua insa abia dupa antrenamentul pe care iesenii il vor efectua astazi la Constanta, ziua de ieri fiind rezervata doar transportului pina in orasul in care se va disputa meciul.
Nici gazdele nu stau prea pe roze la capitolul moral, esecul din Cupa insemnind practic sfirsitul obiectivului european avut de „rechini” in acest sezon. Aceasta deoarece e greu de crezut ca Farul va putea remonta in campionat diferenta mare care o desparte de locurile ce dau vizele pentru cupele europene. Mai mult, ca si Poli, in cazul in care trupa lui Panduru nu e atenta, problemele din campionat s-ar putea acutiza. Tocmai din aceasta cauza, constantenii nici nu concep sa rateze duminica posibilitatea de a-si lua revansa fata de gruparea din Copou. Gazdele nu vor putea conta in partida cu Iasul pe Vlas, Farmache si Todoran, anuntati accidentati. Suporterii ieseni care doresc sa mearga la Constanta pentru a asista la partida au la dispozitie doua autobuze ce vor pleca spre litoral miine, la ora 5.00, din fata Salii Polivalente.
Formatiile probabile
Farul: Curca – Bacila, Barbu, Gheara, Florea – Disney, Lungu, Senin, Apostol – Gurita, Moldovan.
Poli: Plesca – Ad. Toma, Ciobanu (Ir. Ionescu), Onut, Bordeanu – Buta, Saric, Tincu (Iurisniti), Sfirlea – Onofras, Cernoch.
Arbitrii partidei: Marius Bocaneala; Eduard Dumitrescu, Dumitru Birgauanu. Observatori: Sorin Satmari; Ioan Muresan.

Comentarii