Jo Jo Dan, invins din nou de Aydin

duminică, 27 noiembrie 2011, 09:40
1 MIN
 Jo Jo Dan, invins din nou de Aydin

Arbitrii-judecatori au punctat meciul 113-112, 113-112, 115-111, in favoarea lui Aydin.

Selçuk Aydin, in varsta de 28 de ani, este recunoscut pentru loviturile sale puternice, care i-au adus porecla de "Mini Tyson" (micul Tyson). El a obtinut la Trabzon a 23-a victorie.

 Jo Jo Dan, care a intrat in ring in ritmurile melodiei "Frate pentru frate" cantata de Codu’ Penal, a ramas astfel la 29 de victorii la profesionisti, dintre care 16 prin KO.

La meci a asistat si campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute.

La finalul meciului, spectatorii au aruncat cu obiecte in ring, si Selcuk Aydin a vrut sa se bata cu cineva din coltul romanului.

O parte din incasarile galei de la Trabzon va fi donata in sprijinul victimelor cutremurului din Turcia, din 23 octombrie. Un cutremur cu magnitudinea de 7,2 produs in octombrie si un altul cu magnitudinea de 5,6 care a avut loc ulterior in Turcia au distrus aproximativ 2.000 de cladiri, au provocat moartea a 644 de persoane si au lasat fara locuinta alte cateva mii in provincia estica Van, confruntata cu temperaturi deosebit de scazute pentru perioada respectiva.

La 5 iunie 2010, Jo Jo Dan a fost invins de Selcuk Aydin intr-o prima confruntare pentru centura WBC Silver. La inceputul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul din 2010 dintre Jo Jo Dan si Aydin sa se rejoace, sportivul din Turcia castigand dupa o decizie controversata.

Invingatorul va deveni challenger obligatoriu pentru detinatorul titlului WBC la semimijlocie, americanul Floyd Mayweather. (Mediafax)

Comentarii