Joc dupa joc la Cimpulung

marți, 10 februarie 1998, 00:00
1 MIN
 Joc dupa joc la Cimpulung

Politehnica Iasi a continuat seria meciurilor de pregatire disputate in cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc. Ieri dimineata elevii lui Silviu Stanescu, Benone Dohot si Ioan Campeanu au jucat contra liderei Diviziei D din judetul Botosani, Metalul, formatie ce vizeaza in acest an promovarea in esalonul trei al fotbalului romanesc.
Dupa o prima repriza alba, divizionara B s-a impus categoric dupa pauza cind Grigore (min.54), Cotan (min.65 si 72) si Caunei (min. 83) au semnat punctele care au consfintit o victorie confortabila. Politehnica a inceput meciul in formula: Dohot – Abalasei, Paraschiv, Cantea, Gavrilescu, Urdaru – Onut, Botan, Bordeanu – Sava, Cotan. Dupa pauza au mai jucat Campeanu, Grigore, Dragoi, Caunei, Dobrea si Sandu. Ca noutate, s-a remarcat utilizarea internationalului de juniori Radu Gavrilescu pe postul de fundas la marcaj, in scopul "ridicarii vitezei axului central" dupa cum a spus Silviu Stanescu. Nu au fost folositi, datorita unor probleme de sanatate, Ilie, Banta si Ionescu. Antrenorul principal al iesenilor, Silviu Stanescu, cel care ne-a oferit aceste amanunte a mai adaugat: "Alte probleme deosebite nu au mai aparut. Singurul lucru pe care il cer in continuare este ca nimeni sa nu cedeze la exigente."
Astazi, probabil pentru ca amintirile din cantonamentul montan sa fie mereu proaspete, Poli are prevazute doua antrenamente "foarte tari", dupa cum a afirmat Silviu Stanescu, iar miine dimineata, la intoarcerea spre casa, este posibil ca iesenii sa se opreasca la Suceava pentru un nou amical cu Foresta II. (Ovidiu MINEA)

Comentarii