Lei noi de la Fundatie

vineri, 04 iulie 2008, 21:08
2 MIN
 Lei noi de la Fundatie

Clubul de fotbal Politehnica va primi inca 700.000 lei de la Fundatia Sportului Iesean. Decizia a fost luata ieri de conducerea fundatiei. Tot ieri s-a decis finantarea altor citeva sporturi. "De la clubul de  fotbal a venit o solicitare de 1,7 milioane lei. Acum s-a alocat o suma de 700.000 lei de la Fundatie pentru a acoperi restantele la primele de contract din luna iunie si transportul la Craiova, unde va fi prima etapa din noul campionat. Pentru restul sumei se va discuta cu actionarii de la club", a declarat viceprimarul Romeo Olteanu.

Conducerea Fundatiei Sportului Iesean a decis sa finanteze si trei actiuni legate de sah. Astfel, se va aloca o suma de 30.000 lei pentru echipa feminina de sah, pentru o noua etapa a programului "Sah in cartiere" si o actiune din perioada Sarbatorilor Iasului. "Echipa feminina va participa la Campionatul National si la Cupa Campionilor Europeni. Etapa de sah in cartiere va fi organizata pe 18 si 19 august. In octombrie va fi organizat un simultan de sah cu 600 de participanti si trei – patru sahisti importanti din tara", a explicat Sorin Iacoban, consilier local al PSD.

O suma de 10.000 lei va primi si echipa a doua de popice a clubului CFR. "O eleva de la Liceul cu Program Sportiv va primi 2.500 lei pentru a putea participa la Campionatul Mondial de Atletism, juniori", a afirmat Iacoban. Fundatia Sportului Iesean va sprijini si organizarea Turneului de tenis "Tiriac Trophy" cu 10.000 euro. Turneul va avea loc pe terenurile de tenis ale bazei CFR

Comentarii