Lista lui Lita

vineri, 19 ianuarie 2001, 00:00
2 MIN
 Lista lui Lita

Pregatirile FCM Poli Iasi continua in ritm dracesc, fotbalistii ieseni continuind sa "serveasca" zi de zi o ratie de doua antrenamente. Asta pina la sfirsitul saptaminii cind corvezile vor creste exponential, antrenorul principal Ion "Lita" Dumitru anuntind deja ca in cantonamentul care va incepe simbata la Vatra Dornei se vor efectua trei antrenamente zilnice.
Ieri, Lita Dumitru era deja decis asupra celor 25 de jucatori pe care-i va lua la munte pentru cele doua saptamini de cantonament. Acestia sint: Stoian, Mihalache (Fulgerul Bragadiru), Luca (Radauti), Dohot II (junior, LPS) – portari; Urdaru, Maxinciuc (Steaua), Acatrinei, Petrache (CFR Pascani), Claudiu Dumitru (Rocar), D. Munteanu (FCM Bacau), Raileanu (junior) – fundasi; Gavrilescu, Basascu, Medeleanu, Besleaga (Urziceni), Gheorghe (Bicaz), Ionescu, Soponariu, Scrab (junior, LPS), Badarau (junior) – mijlocasi; Dobrea (Apemin Borsec), Cojocaru (Foresta), Capusa, Bungeanu (junior, LPS), Etcu (junior). Al 26-lea fotbalist vizat sa fie cooptat in lot este Adi Cotan insa raspunsul va fi dat in functie de cintar, mijlocasul fiind somat sa slabeasca minimum doua kilograme pina vineri seara. Dupa cum se vede, in afara mai vechilor plecari, s-a renuntat la Gheban iar Andries a ajuns la Laminorul Roman. Bineinteles, mai pot aparea modificari de ultima ora, in functie de dorintele de plecare ale jucatorilor sau de nerezolvarea obtinerii transferurilor acestora. "Mie nu-mi place sa ma refer la munca unor alti colegi de-ai mei. Totusi nu pot sa-mi dau seama ce selectie s-a facut in trecut si cum de s-a putut pierde un fotbalist ca Dobrea. Sau cum de nu au fost vazuti cei 6 juniori pe care vreau sa-i iau in cantonament si au ajuns la echipa altii fara nici o calitate" a declarat Dumitru cu privire la lotul selectionat.
Altfel, ieri dimineata, s-a mai consumat un episod al serialului de "contre" dintre antrenorul Lita Dumitru si presedintele Emil Lupulescu, tehnicianul fiind nemultumit de modul in care a fost tratat tatal portarului Luca. "Este un portar de mare viitor. Tatal sau a venit dimineata cu dezlegarea pentru 20 de milioane de lei si mi s-a plins ca presedintele l-a luat tare. Apoi, s-a ajuns la domnul Olteanu si problema s-a rezolvat, insa nu este normal ce s-a intimplat. Pai eu hotarasc cine ramine la echipa, mai ales ca suma necesara achizitionarii lui Luca este derizorie" a relatat Dumitru incidentul. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii