Mai greu decit se asteptau

luni, 02 noiembrie 2009, 00:36
1 MIN
 Mai greu decit se asteptau

Desi era pregatita sa gaseasca la Constanta o formatie preponderent tinara, incapabila sa ofere o replica viguroasa, Politehnica a gasit la debutul in noul sezon o echipa coapta cu multi jucatori din lotul cu care Farul reusea o medalie de bronz in urma cu cinci ani. "Nu e deloc o echipa rea si nu cred ca vor pleca multi victoriosi de la Constanta. S-a marcat putin pentru ca apararile au fost tari, s-a lasat jocul liber mai mult decit de obicei si au aparut ratarile. Oricum, ma bucur ca am debutat cu o victorie in campionat.", a declarat antrenorul-jucator Cristi Murgoci, cel care s-a aratat foarte multumit de prestatia defensiva si a precizat ca mai sint lucruri de imbunatatit in atac. Pe fondul unei aparari agresive care i-au adus si 15 interceptii in total, Politehnica a condus meciul de la inceput pina la sfirsit iar experienta superioara a contat mult mai ales spre final, atunci cind Viorel Nanescu a marcat mai bine de jumatate dintre punctele sale. Hurjui si Nanescu au terminat cu bilant identic (12 puncte, 1×3) in vreme ce lista marcatorilor i-a mai gasit pe Moldovanu (8), Huludet (7, 1×3), Murgoci (7, 1×3), Moscalu (7, 1×3), Calinescu (6) si Dobrincu (4).

In aceeasi serie s-au mai jucat partidele: Granitul Bucuresti – Steaua 2 Bucuresti 65-79, CSU Galati – Phoenix Galati 101-71 si BC Time – CSU 2 Ploiesti 94-73.

Etapa secunda va aduce si prima partida a studentilor pe teren propiru, derby-ul cu CSU Galati, simbata, de la ora 15.00, la Polivalenta.

Comentarii