Matinca o ia spre Navodari

miercuri, 10 ianuarie 2001, 00:00
2 MIN
 Matinca o ia spre Navodari

Preludiul reunirii lotului a fost o intilnire a membrilor Consiliului de Administratie al gruparii din Copou care a avut loc ieri, la Casa Bolta Rece, acolo unde s-au mai discutat unele probleme de bucatarie interna.
Principalul subiect care va fi urmarit astazi vor fi numele jucatorilor care vor ramine in lotul iesenilor. In primul rind se vor asculta dorintele de viitor ale fotbalistilor ieseni, mai ales ca in retur drepturile financiare vor fi rezumate la salarii si prime de joc, contractele fiind "inghetate". Oricum, chiar daca vreun jucator nu va mai dori sa continue sa joace la Poli, acestia nu vor putea pleca fara ca sumele de transfer sa fie convenabile gruparii iesene. Apoi, va fi ascultata parerea antrenorului principal Lita Dumitru (asteptat aseara in Iasi), care si-a anuntat intentia de a renunta la mai multi fotbalisti din lotul actual. Nu in ultimul rind, vor fi luate in consideratie ofertele de la alte cluburi.
Cea mai iminenta plecare din Copou este cea a vedetei echipei, Vasile Matinca. In cursul acestei saptamini acesta urmeaza sa plece in Israel, la o echipa de prima liga. Ieseanul, care a mai cochetat in trecut cu echipe din Tara Sfinta, este dorit pentru un imprumut pina in vara la
gruparea la care joaca si ex-galateanul Viorel Tanase. Chiar daca aceasta tranzactie nu se va realiza, Matinca are sanse minime de a continua sa joace la Poli, AS Midia Navodari tratind deja cumpararea lui definitiva. In plus inca o echipa de prima liga si-a anuntat intentia de a-l transfera pe mijlocasul amintit. In afara lui Matinca, Mihai Alexa, membru in CA, are oferte si pentru ceilalti trei jucatori care-i apartin, Radu Gavrilescu, Irinel Ionescu si Lucian Andries. Cum termenul limita (sfirsitul anului trecut) stabilit de comun acord cu ceilalti membri ai CA privind embargoul asupra vinzarii vreunui fotbalist aflat in proprietatea lui Alexa a expirat, orice acord poate duce la plecarea unuia din jucatorii amintiti.
La capitolul "veniri" apar fiul antrenorului, Claudiu Dumitru si Cristi Besleaga, un jucator de 22 de ani trecut pe la tineretul Stelei si a Nationalului. In ceea ce priveste subiectul dezlegarii lui Danut Munteanu de la FCM Bacau acesta ramine deschis. Oricum, mai multe noutati privind viitorul lui Poli vor fi aflate astazi, la reunirea lotului care va fi urmata de o sedinta a CA la care vor participa si presedintele Emil Lupulescu si antrenorul Lita Dumitru. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii