Ministrul Babiuc amina cu o zi cantonamentul lui Poli

marți, 11 ianuarie 2000, 00:00
2 MIN
 Ministrul Babiuc amina cu o zi cantonamentul lui Poli

Programata initial a avea loc joi, plecarea delegatiei FCM Poli Iasi spre cantonamentul de la Baltatesti (judetul Neamt) se va amina cu o zi, motivul fiind prezentat de presedintele clubului, Costel Radeanu: "Sa stiti ca la Baltatesti sint conditii cum nu se prea gasesc in tara, complexul avind legaturi strinse cu Armata. Faptul ca acolo isi fac concediile generalul Chelaru, seful Corpului 10 de Armata sau ministrul Babiuc cred ca spune multe. De altfel, decalarea cu o zi a programului se datoreaza tocmai prezentei in aceste zile la Baltatesti a domnului Babiuc, echipa urmind a ajunge dupa plecarea acestuia".
A inceput sa fie din ce in ce mai clare numele fotbalistilor care vor merge alaturi de antrenorii Leonida Nedelcu, Dorinel Toiu si Ioan Cimpeanu in cantonamentul de la Baltatesti, acestia fiind: Stoian (Gloria Buzau), Calinescu (CFR Citadin), Ambrosie (Centrul de Copii si Juniori) – portari; Gavrilescu, Paraschiv, D. Constantin (Gloria Buzau), Burcea (Sportul Studentesc), F. Sandu (CFR Citadin), Urdaru, Gheban, Nita (Steaua), Ilie, Onofras, Ionescu, I. Radu (Midia), Basascu (CFR Citadin), Fieraru (CFR Citadin), Vintila (Centrul de Copii si Juniori), Soponariu (Centrul de Copii si Juniori), Serban, Andries. Cu exceptia lui Calinescu, Ambrosie, Ilie si Soponariu, ceilalti jucatori figureaza pe lista pentru Norcia, probleme putind apare in cazurile lui Nita si Andries, care-si satisfac stagiul militar. Ultimele noutati, care pot modifica sau completa lista, se pot numi Medeleanu, pentru care se vor purta tratative astazi, Enache, despre care se spune ca este deja cumparat de Costel Radeanu si Ovidiu Fotea (de care se pare ca antrenorii, care nu l-au vazut inca, nu au nevoie, postul de fundas central fiind acoperit) si Rupedeal, nefiind exluse si alte variante de ultim moment. Aproape sigur vor trece la CFR Citadin, Ancuta (revenit ieri in Copou), Onut si Pintilie, Acatrinei urmind a ramine si el la divizionara C.
In alta ordine de idei, multe echipe de divizia A au pus ochii pe cei mai de perspectiva jucatori existenti actualmente in lotul iesean. "Nationalul ni-l cere pe Gavrilescu, Rocarul pe Ionescu, Petrolul pe Onofras iar Bistrita pe Serban. Pina in vara insa nu vreau sa plece nimeni, obiectivul evitarii retrogradarii trebuind sa fie indeplinit fara prea mari emotii" a spus Leonida Nedelcu. De altfel, chiar in timpul antrenamentului de ieri dimineata, la care au participat si noii veniti Ion Radu (mijlocas – 30 de ani) si Andries (virf – 22 de ani), Costel Radeanu a fost sunat de presedintele bistritean Jean Padureanu, subiectul discutiei fiind Serban.
In legatura cu jucatorii la care Poli a renuntat, Cotan a ajuns in curtea Farului Constanta, iar portarul Moraru, dupa citeva zile de stat la Ploiesti, alaturi de Astra, are sanse de a ajunge la divizionara C, Rulmentul Alexandria. In ceea ce-l priveste pe Matinca, acesta se pare ca isi va urma "Parintele" si la Navodari, Midia dorindu-l pe play-makerul iesean. Nu este exclusa insa si finalizarea unor tratative de transfer in strainatate. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii