Miza pe Cernoch

joi, 26 ianuarie 2006, 00:00
2 MIN
 Miza pe Cernoch

La o zi dupa ce „Ziarul de Iasi” anunta ca atacantul Martin Cernoch a lasat o impresie buna la testele pe care le da la Politehnica Iasi, ieri, antrenorul Ionut Popa a anuntat oficial ca il doreste pe ceh in lot. „Are calitati, vreau sa il iau la Norcia” a spus tehnicianul, care a cerut conducerii clubului sa demareze tratativele de transfer. „Un colaborator al impresarului jucatorului, prin intermediul caruia acesta a ajuns la Poli, mi-a spus ca pretentiile financiare ale Slaviei Praga, club cu care Cernoch mai are 6 luni de contract, si ale jucatorului nu sint mari. Acum, l-am contactat pe impresarul lui Martin, care este si el ceh, transmitindu-i ca ne intereseaza fotbalistul si asteptam sa aflam exact pretentiile partilor. Vom negocia si daca sumele care ne vor fi cerute nu vor depasi nivelul nostru, vom realiza transferul” a declarat presedintele gruparii din Copou, Sorin Boca.
Cernoch a fost anuntat deja ca, dupa ce se va intoarce luni in Cehia, este asteptat sa faca jonctiunea cu Poli in cantonamentul de la Norcia, din Italia, ce va incepe saptamina viitoare. Pista nou-aparuta a complicat iarasi situatia lui Bogdan Vrajitoarea, atacantul ce fusese pus in vacanta pe lista de transferari iar apoi mentinut in Copou. Poli, ce e presata sa plateasca catre Gigi Netoiu diferenta de la 500 de milioane de lei la 50 000 $, cit e suma de transfer a fotbalistului, cauta acum o solutie de compromis pentru a se dispensa de virful ce in tur a inscris un gol. In ceea ce-i priveste pe rusii Puskarev si Kiselev, care au lasat o prima impresie modesta, ei vor fi tesati o saptamina.
In ceea ce-i priveste pe jucatorii Clement Palimaru si Marius Ciubancan, acestia au scapat de amenintarea lui Ionut Popa. „Le-am spus ca daca pina joi nu dau jos cele 3 kilograme pe care le aveau in plus, ii scot la 6 dimineata sa mature zapada din jurul stadionului. Ori sint constiinciosi, ori s-au speriat insa au scapat de pedeapsa pentru ca mai au doar un kilogram in plus, de care cred ca vor scapa repede” a spus Popa.
In ceea ce priveste situatia sirbului Milos Bogdanovic, care nu intra in vederile antrenorului Ionut Popa pentru retur, aceasta va fi clarificata in zilele urmatoare, jucatorului propunindu-i-se sa evolueze la echipa a doua, in cazul in care nu-si va gasi o alta formatie. (Ovidiu MINEA)

Comentarii