Nici un telefon pentru Pancu

vineri, 08 iunie 2012, 22:37
2 MIN
 Nici un telefon pentru Pancu

– Salut, Dane, ce faci?

– Ma bucur de ultimele zile de vacanta.

– Mai multi oficiali ai CSMS au lasat sa se inteleaga ca esti principala tinta de transfer a verii.

– Am auzit si eu astfel de variante prin presa. Nu vreau sa intru cu nimeni in polemica, insa precizez ca nici cand am declarat public ca sansele de a pleca de la Rapid sunt 99,9%, nici pana acum nu am primit niciun telefon de la Iasi. Sa nu mai spun de o oferta.

– Care e situatia ta actuala?

– Astept sa se clarifice situatia la Rapid si, probabil, voi continua in Giulesti.

– Si cu promisiunea ta legata de faptul ca iti vei incheia cariera la Iasi cum ramane?

– Eu m-am tinut de cuvant intotdeauna, insa nu m-am autopropus nicaieri. Daca nu sunt sau nu voi fi dorit la Iasi, nu voi avea cum sa-mi respect promisiunea. Sa vedem cum va curge timpul. Glumind, sunt inca tanar, am timp sa astept! (OM)

CSMS Iasi are licenta

Cele patru cluburi nou-promovate in Liga I, CSMS Iasi, Viitorul Constanta, Gloria Bistrita si Gaz Metan Severin, au primit licenta pentru sezonul 2012-2013 din partea Departamentului de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Gaz Metan Severin va evolua in sezonul viitor in Liga I ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF, potrivit careia ocupanta locului trei din Seria II a Ligii a II-a promoveaza in locul FC Timisoara, grupare care si-a retras dosarul de licentiere. Dintre cluburile participante in Liga a II-a in sezonul recent incheiat, care au solicitat licenta de Liga I pentru sezonul competitional 2012-2013, au mai primit raspuns favorabil FC Bihor, CF Braila si FC Arges, chiar daca nu au reusit promovarea. Comisia de licentiere a cluburilor – instanta de fond a refuzat acordarea licentei gruparii Universitatea Craiova, motivand decizia prin "lipsa calitatii procesuale a solicitantului de licenta si pentru neindeplinirea criteriilor sportive, de infrastructura, de personal si administrative, juridice si financiare".

Comentarii