Participare benevola, dar obligatorie

joi, 14 septembrie 2000, 23:00
1 MIN
 Participare benevola, dar obligatorie

Astazi, incepind cu orele 17.00, fetele de la CSM Iasi XXI iau startul, la Piatra Neamt, in Cupa Ligii, meciul de debut urmind a se juca impotriva echipei Otelul Galati. Competitia amintita are rolul de a umple golul competitional generat de participarea selectionatei Romaniei la Jocurile Olimpice si Campionatul European.
Componentele Ligii Nationale au fost impartite pe grupe, echipa pregatita de Veniamin Lupan facind parte din grupa C, alaturi de Fibrex Nylon, Rulmentul Brasov si Otelul Galati.
In afara partidei in care iesencele nu-si fac iluzii ca pot obtine prea mult intrucit echipa este debusolata si, mai grav, descompletata, in cel de-al doilea meci programat vineri se intilnesc Fibrex Nylon Savinesti si Rulmentul Brasov. Simbata, de la orele 9.00, handbalistele iesene vor juca cu Rulmentul Brasov, iar dupa-amiaza, de la orele 16.00, cu echipa gazda. Tot miine se vor mai disputa alte doua meciuri: Otelul Galati – Fibrex Nylon (orele 10.30) si Rulmentul Brasov – Otelul Galati (orele 17.30). Dupa cum ne-a spus tehnicianul Veniamin Lupan, CSM Iasi XXI nu are fixat obiectiv pentru actuala competitie deoarece nu retrogradeaza nimeni, chiar mai mult, participarea nu este obligatorie. Dar, Federatia Romana de Handbal, organizatoarea Cupei Ligii, a folosit un artificiu, penalizind cu puncte in campionat absenta, decizie prin care a convins toate formatiile din Liga Nationala sa se inscrie si pentru aceasta competitie de umplutura. (Leonard C.)

Comentarii