Pe urmele lui Lucescu

vineri, 29 ianuarie 2010, 21:55
2 MIN
 Pe urmele lui Lucescu

Dupa ce joi, la putin timp dupa ce au ajuns in Antalya, fotbalistii Politehnicii au efectuat un antrenament, elevii lui Petre Grigoras au intrat de ieri in programul normal de pregatire al stagiului de pregatire din Turcia, cu doua antrenamente zilnice. Primele impresii de pe malul Mediteranei au fost prezentate de seful bancii tehnice. "Avem conditii foarte bune aici, micile probleme ridicate de unii fotbalisti in legatura cu masa fiind rezolvate. Impresionanta este baza de pregatire, care contine cinci terenuri, unul impecabil, unul perfect si trei foarte bune, chiar linga hotel, la 500 de metri existind alte citeva terenuri. Nu degeaba Mircea Lucescu a venit in ultimii ani cu Sahtar in hotelul in care stam si noi" a spus Grig, care a adaugat: "Zilnic avem doua antrenamente, cel de dupa amiaza in nocturna. Desi nu vom neglija aspectul fizic, fiind nevoie de mentinerea unui tonus bun, accentul va fi pus in aceasta perioada pe lucrul cu mingea. Din fericire pentru noi, desi ploua torential, terenurile rezista fara probleme, asa ca putem sa ne desfasuram programul normal".

Marea problema pentru Grigoras ramine calitatea lotului avut la dispozitie, la antrenamentele de ieri neaparind nici un jucator nou. Mai mult, a aparut informatia ca Eugen Craciun, unul dintre fotbalistii vizati de a fi transferati, a fost directionat de Dinamo catre Astra Ploiesti, echipa la care fundasul a evoluat si in tur. In schimb, despre un alt "ciine rosu", atacantul Georgian Paun, care poate evolua si in linia de mijloc, se spune ca ar putea ajunge astazi in curtea Politehnicii. In ceea ce priveste tatonarile cu Steaua vizavi de imprumutul unor jucatori, acestea nu au avansat, ci s-au largit. Astfel, dupa ce bucurestenii au anuntat ca nu renunta la Bicfalvi, in discutii au aparut, pe linga Andrei Ionescu, Onicas si Ninu. Informatia a fost confirmata de patronul Stelei, Gigi Becali, care a anuntat ca venirea lui Ionescu in Copou este impiedicata de Adrian Mititelu, patronul Craiovei, care detine 50% din drepturile asupra mijlocasului.

Astazi, Poli va disputa primul amical al anului, de la ora 15 Iasul urmind a da piept cu TSKA Sofia, echipa pregatita de Ioan Andone, la care evolueaza si romanii Daniel Pancu si Florentin Petre

Comentarii