Ploaie de jucatori noi

joi, 21 iunie 2012, 22:19
2 MIN
 Ploaie de jucatori noi

CSMS Iasi incearca in aceste zile sa-si definitiveze lotul de jucatori cu care se va pleca in cantonamentul verii. Dupa ce in vacanta si in primele zile ale saptamanii echipa ieseana s-a miscat incet pe piata transferurilor, reusind doar achizitionarea portarului Catalin Grigore si aducerea mai multor jucatori in probe, dintre care, aproape sigur, va ramane doar mijlocasul defensiv aradean Marius Chindris, ieri, lucrurile au fost accelerate din plin la capitolul amintit. Astfel, nu mai putin de cinci jucatori au promis ca vor ajunge aseara si astazi in Copou, pentru a semna contracte cu Iasul. Acestia sunt Dan Sandulescu (CS Mioveni, inchizator, 27 ani), Claudiu Ionescu (CS Mioveni, atacant, 28 ani) si Adrian Gheorghe Raduca (Minerul Motru, atacant, 22 ani), care, pana la ora inchiderii editiei, sosisera in Copou, Alexandru Tiganasu (mijlocas, 22 ani, Astra Ploiesti) si Marius Tigoianu (mijlocas, 23 ani, Astra Ploiesti). In paralel s-au continuat negocierile cu fotbalistii care au incheiat sezonul la Iasi, presedintele CSMS, Florin Prunea, anuntand ca, exceptandu-l pe Onofras, toti cei care au fost doriti in continuare in Copou au semnat noi angajamente.

Astazi urmeaza sa fie desemnati si ultimii fotbalisti la care Iasul va renunta, lista alcatuita la sfarsitul sezonului trecut, prezentata de mai mult timp de "Ziarul de Iasi", neavand mari modificari. Ieri s-a decis definitiv ca lui Camara sa nu i se prelungeasca contractul, situatie in care se afla si Marjanovic si Haisan. In ceea ce-i priveste pe Florea si Nalati, acestia nu vor fi luati in cantonament chiar daca vor refuza sa-si rezilieze angajamentele. Ultimele discutii sunt legate de Gado si Straton, al caror viitor va fi decis azi.

In ceea ce priveste locul de derulare a cantonamentului, acesta va fi Lutzmannsburg – Burgenland (Austria), acolo unde Iasul va sta intre 25 iunie si 7 iulie, la Thermenhotel Kurz. Pana la aceasta ora, CSMS are confirmarea ca va juca trei meciuri amicale, cu o echipa austriaca din ligile inferioare, Ritzing, cu FC Rostov (Rusia I) si Tavria Simferopol (Ucraina I), iesenii fiind in cautare de alti adversari.

Comentarii