Poftiti la distractie!

vineri, 05 noiembrie 2010, 22:53
7 MIN
 Poftiti la distractie!

Dopata moral de succesul obtinut la "masa verde" in partida cu Gaz Metan CFR Craiova, CSMU Politehnica Iasi se pregateste de distractie astazi, cind in Copou urca  "lanterna" clasamentului, modesta echipa FC Silvania. Avind cel mai slab atac al seriei (doar cinci goluri inscrise in noua meciuri!) si cea mai slaba aparare, la egalitate cu FC Arges, formatia din Simleu Silvaniei a demonstrat pina acum ca Liga a II-a este o nuca prea tare pentru ea.

Lipsa rezultatelor in startul sezonului au aruncat in haos echipa din Salaj. Dupa ce Adrian Anca a fost demis din functia de antrenor principal, s-a anuntat instalarea lui Dacian Nastai pe banca tehnica, mutarea neoficializindu-se pina la urma. Criza bancii tehnice s-a rezolvat abia dupa citeva zile, necunoscutul Florin Farcas fiind uns antrenor la inceputul acestei saptamini. Tehnicianul amintit are o multime de probleme la debutul pe banca Simleului, el neavind la dispozitie astazi jumatate de echipa! Stef a plecat dupa mazilirea lui Anca, Dan Muresan, Ianc si Petcut sint suspendati, iar Ghit si A. Puscas sint accidentati.

In atare conditii, optimismul gazdelor este total, antrenorul Adrian Falub declarind: "Sintem obligati sa cistigam, avem o singura varianta la dispozitie, victoria. I-am simtit pe baieti mai motivati in aceasta saptamina, pentru mine este un meci mai special, fiind prima partida in care conduc echipa la Iasi, asa ca sper sa nu avem probleme in a ne apropia victoria". Tehnicianul iesenilor, care si-a cantonat echipa la stadion inca de joi, are o singura problema de lot, Tincu, cel care a iesit din calcule pentru tot turul, din cauza unor probleme medicale.

Sichitiu regreta demisia lui Dobrin

In conditiile in care Alexandru Dobrin a demisionat din functia de director sportiv, presedintele CSMU Politehnica, Grigore Sichitiu, a anuntat ca s-ar putea sa joace astazi si rolul de delegat al echipei, urmind a sta pe banca tehnica. Seful executivului iesean a confirmat varianta prezentata de "Ziarul de Iasi" referitor la schimbarile ce se prefigureaza a avea loc saptamina viitoare la nivelul conducerii. "Saptamina viitoare va avea loc o sedinta in care se va discuta si despre conducerea clubului. Eu nu comentez nici o informatie aparuta in presa, nici o declaratie. Eu stiu ca in munca mea, oricine poate fi schimbat. Daca voi fi eu schimbat, eu nu-mi fac nici o problema, pentru ca trebuie doar sa raspund la telefon pentru a-mi gasi o slujba!" a spus Sichitiu, care a regretat demisia lui Dobrin: "Era un profesionist, un timp meticulos, cu experienta, foarte bun cunoscator al regulamentelor. Nu a plecat din cauza ca la echipa au fost probleme organizatorice (n.r. – Falub a intervenit, spunind ca, de cind este el antrenor, nu au aparut astfel de probleme). Voi discuta cu el, pentru a vedea exact ce s-a intimplat".

Presedintele clubului iesean, care a mai precizat in conferinta de presa organizata ieri ca a ratat un atacant olandez, care a preferat sa se duca in liga a doua din Germania, s-a referit si la subiectul promovarii echipei: "Sint diferente prea mari intre Iasi si Mioveni pentru a-l baga in seama pe un baietel de pe acolo, care ne tot ataca. Eu stiu ca Iasul, ca urmare a comasarii prin absorbtie care a avut loc in vara, are drept de promovare. Federatia va da un raspuns pe aceasta tema in scurt timp".

Pretul biletelor la meciul de astazi este 5 lei la peluze si 10 lei la tribune.

Poli ar putea incepe meciul in formula: Anghelache – Al. Manea, Vlaicu, Panait, Siminic – Musumbu, Panc – Gado, Cl. Ionescu, Drida – Palimaru.

Arbitrii partidei sint: Eugen Rosu (1 Decembrie – Ilfov); Adrian Ionescu (Tirgoviste), Florin Pucheanu (Ulmi – Dimbovita). Observatori: Mihai Calistru (Botosani), Aurel Daicu (Suceava).

 

CS Mioveni cistiga in prelungiri

Primul meci al etapei a XI-a in Liga a II-a, seria vestica, s-a disputat ieri, la Mioveni. Echipa locala, antrenata de Ionut Popa,  a invins foarte greu pe ALRO Slatina, cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind inscris in min. 90^2, de Miulescu, cu un sut prin surprindere de la 30 de metri. Gazdele au deschis scorul prin Cl. Ionescu (’43), slatinenii egalind in min. 79 prin Badea. Astazi se mai disputa jocurile: CSM Rimnicu Vilcea – UTA, FC Bihor – FC Arges, ACU Arad – Muresul Deva si Ariesul Turda – CFR Craiova, partida Vointa Sibiu – Petrolul fiind programata miine. Unirea Alba Iulia sta.

Clasamentul seriei a II-a

1. Mioveni         10         6          3          1          15-7     21 (^3)

2. Petrolul         9          6          1          2          20-9     19 (^7)

3. Slatina          11         5          3          3          15-11   18 (^3)

4. Sibiu             9          4          5          0          9-3       17 (^2)

5. UTA             10         5          2          3          20-15   17 (^2)

6. Bihor                        9          5          1          3          11-8     16 (^4)

7. Iasi               9          4          2          3          13-9     14 (^2)

8. A. Iulia          10         3          3          4          6-9       12 (-3)

9. Craiova         9          3          2          4          10-14   11 (-7)

10. Vilcea         9          3          1          5          11-11 10 (-5)

11. Ariesul        9          3          1          5          7-12     10 (-2)

11. ACU           9          3          1          5          7-12     10 (-2)

13. Deva           10         2          2          6          7-13     8 (-7)

14. Arges          10         2          2          6          9-16     8 (-7)

15. Silvania       9          2          1          6          5-16     7 (-5)

Comentarii