Poli a fost amendata de CCN

joi, 15 aprilie 1999, 23:00
2 MIN
 Poli a fost amendata de CCN

La un club asa de bogat ca FCM Poli Iasi numai o amenda mai lipsea. Totusi, ieri, Comisia Campionatului National a dictat o amenda de 8 milioane de lei contra clubului iesean ca urmare a incidentelor petrecute in timpul partidei Poli – Rocar, atunci cind, iritati de maniera de arbitraj, citiva spectatori au aruncat din tribune citeva sticle de plastic. Acest "cadou" a aparut ca urmare a raportului facut de arbitrul Vadana si observatorul Rainea, raport care, in opinia clubului din Copou, a fost tendentios, dimensiunile incidentelor fiind amplificate. Prezent ieri la FRF pentru a sustine punctul de vedere al gruparii iesene in fata CCN, presedintele Vasile Drutca ne-a declarat imediat dupa incheierea sedintei: "Dupa citirea raportului, cei de acolo se gindeau ca a fost un adevarat dezastru in acel meci si vroiau sa ne suspende terenul pe trei etape! A trebuit sa vorbesc aproape o ora pentru a mai linisti spiritele si am scapat doar cu o amenda si aceea la jumatate, in loc de 15 milioane de lei sanctiune primind 8. Oricum, avem drept de contestatie in termen de 5 zile, dar nu stiu daca vom mai primi vreo reducere".
In alta ordine de idei, se pare ca primarul Constantin Simirad isi va apleca urechea asupra lucrurilor ce se intimpla in fotbalul iesean in scurt timp. Din pacate au aparut deja zvonuri care, adaugindu-se la cele mai vechi, confirma faptul ca unii "oameni de bine" alimenteaza tot felul de vesti menite sa diminueze si mai mult atractia primarului (si asa de dimensiuni minime) spre fotbal si sa o redirectioneze in alte sensuri. Acuzind mereu de neregularitatile existente la clubul din Copou, Simirad are prilejul de a stirpi odata pentru totdeauna aceste suspiciuni, putind pune ordine in acest domeniu de mare importanta sociala, sportul, in care fotbalul este regele de necontestat.
Atentie, domnule Simirad, la cine aplecati urechea si in cine aveti incredere! Multimea de fani ai echipei iesene asteapta cu nerabdare solutii care sa bucure pe toata lumea si nu numai un cerc de oameni. (Ovidiu MINEA)

Comentarii