Poli angajeaza someri

vineri, 07 ianuarie 2005, 00:00
2 MIN
 Poli angajeaza someri

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Iasi a anuntat, ieri, ca gruparea Poli Unirea Iasi scoate la concurs un post de fotbalist. Directorul economic al gruparii iesene, Neculai Ciulu, a declarat ca este o problema legata de birocratia din Romania. „In momentul in care clubul nostru l-a transferat pe Milos Bogdanovic, acesta nu a putut primi aviz de munca si nici permis de munca, acestea depinzind una de obtinerea celeilalte.?Potrivit normelor legale, noi trebuia sa trimitem o adresa la AJOFM prin care sa anuntam ca FC Politehnica are un post liber de fotbalist. In conditiile in care nu este in Iasi nici un fotbalist somer,?abia atunci Bogdanovic va putea primi avizul de munca, permisul de munca si viza de sedere in Romania”, a spus Ciulu. Oficialul?gruparii Poli?a precizat ca ar fi interesanta situatia in care ar exista totusi un fotbalist somer in Iasi. „Atunci ar trebui sa se organizeze un concurs de selectie la care sa participe Bogdanovic si acel fotbalist somer. Dar cum la noi nu sint fotbalisti someri nici la «divizia H», nu este o problema. Anunturi de acest gen ar putea sa apara in continuare in situatia in care Poli ar dori sa transfere alti jucatori straini pina la inceperea campionatului”, a adaugat Neculai Ciulu.
In alta ordine de idei, Poli, care isi va relua pregatirile pentru returul campionatului pe 12 ianuarie, va efectua stagii de pregatire la Baile Felix si in Italia. Jucatorii ieseni vor efectua vizita medicala pe 13 ianuarie, iar in perioada 23 ianuarie-4 februarie se vor afla la Baile Felix pentru un stagiu de pregatire. Pe 6 februarie este programata plecarea in Italia, revenirea in tara urmind sa aiba loc pe 18 februarie. Conducatorii ieseni au de ales intre participarea la turneul de la Norcia si sustinerea unor partide amicale in localitatea Montecatini. Pina la reluarea campionatului, Poli Iasi va mai sustine citeva partide de verificare?in tara.
Gruparea ieseana nu a achizitionat pina acum nici un jucator, pe lista antrenorului Ionut Popa aflindu-se Leonard Naidin (Dinamo) si?Dan Iurisniti (Apulum Alba Iulia). (MEDIAFAX)

Comentarii