Poli isi prezinta lotul

vineri, 29 iulie 2005, 23:00
2 MIN
 Poli isi prezinta lotul

Astazi, incepind cu ora 17, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, Poli Unirea Iasi va organiza prezentarea lotului cu care va aborda campionatul 2005-2006. La aceasta ora exista putine necunoscute, majoritatea situatiilor jucatorilor ce s-au pregatit pina acum in Copou fiind rezolvate. Ultimul intrat oficial in grupul lui Poli este Radu Ciobanu, presedintele formatiei iesene, Marius Stan, anuntind ca fundasul a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Copou, dupa ce a obtinut gratis dezlegarea de la FCM Bacau. Aseara s-a rezolvat situatia lui Onofras, mijlocasul iesean semnind un nou contract pe doi ani, cu o clauza de reziliere de 100.000 de dolari si mai era asteptata rezolvarea situatiei lui Ciubancan, a carui dezlegare de la Rom West Arad valoreaza intre 15 si 20 de mii de dolari. Conform oficialilor ieseni, ultimul jucator cu situatia nerezolvata este portarul Razvan Plesca, caruia Poli i-a cerut sa-si rezolve singur transferul de la FC National. Imprumutat de la Dinamo pentru doi ani, la inceputul sezonului trecut, fundasul Bogdan Onut a fost achizitionat definitiv de Poli pentru suma de 40.000 de dolari si a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Copou.
In ceea ce-l priveste pe croatul Saric, accidentat in timpul amicalului de joi, cu Tiligul Tiraspol, acesta a facut o radiografie osoasa la Spitalul de Urgenta din Iasi, neidentificindu-i-se nici o fractura. Aseara, Saric s-a deplasat la Bacau, dar nu a putut face examenul RMN care sa stabileasca diagnosticul exact si va pleca luni la Bucuresti, pentru a fi consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu.
Apropo de Tiligul, formatia din Republica Moldova are sanse minime sa conteze in sezonul viitor pe iesenii Marius Dulcianu si Florin Croitoru, cluburile neintelegindu-se in privinta transferului celor doi. Poli a anuntat ca, in aceste conditii, exista sanse mari ca fotbalistii amintiti sa fie redirectionati la Suceava, acolo unde se afla deja 5 fotbalisti ieseni de la echipa a doua, Costas, Bordianu, Cernat, Lungu si Palimaru.
Revenind la manifestarea de astazi, dupa prezentarea lotului, Poli va disputa un joc amical cu FCM Bacau, revansa testului de saptamina trecuta, cind Iasul a cedat la scor pe malurile Bistritei, 0-5. (Ovidiu MINEA)

Comentarii