Poli poate mai mult

luni, 09 august 1999, 23:00
2 MIN
 Poli poate mai mult

De la capul locului trebuie spus ca NC Foresta a cistigat meritat partida cu Poli Iasi de simbata. Cu mai mult curaj si, poate, noroc iesenii puteau sa se intoarca acasa cu ceva in tolba. Dar, in conditiile in care ofensiva gazdelor a fost destul de incilicta iar jucatorii de atac ai padurarilor, neinspirati, defensiva "alb-albastra" a scirtiit din plin. Tonul l-a dat, paradoxal, cei mai buni jucatori de aparare din prima etapa, Cimpeanu, care a bilbiit destule mingi si liberoul Urdaru, care a gafat copilareste in doua rinduri. In conditiile in care Paraschiv a fost excesiv de nervos iar pe flancuri Gavrilescu a aratat ca nu are jocuri in picioare iar Onut ca nu se acomodeaza ca fundas stinga, greul a cazut pe umerii lui Petrache, foarte exact. Nici la mijloc lucrurile nu au mers prea bine, evolutia foarte buna a lui Dragoi fiind umbrita de crearea penaltiului. Ceilalti doi mijlocasi titulari Caunei (neinspirat, fara orizont) si Cotan (depasit din punct de vedere fizic de joc) au completat tabloul cenusiu desenat de ieseni. Pata de culoare a venit de la Dobrea, care a reusit sa-si ia revansa fata de suceveni, si, uneori de la Matinca, cel care a mai jucat si pentru echipa.
Dintre rezerve, Onofras a impresionat, atragind privirile asupra lui, intrarea acestuia in repriza secunda revitalizind serios ofensiva oaspetilor. Chiar si Ancuta a aratat ca poate fi o solutie de viitor in timp ce Chiper a dezamagit din nou.
Una peste alta, Poli putea mai mult la Suceava in timp ce gazdele, de la care unul dintre cei mai buni jucatori a fost Botan, au demonstrat ca nu sint deja promovate, asa cum considera multa lume. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii